Erotický horoskop: Kdo křičí při orgasmu a s kým zažijete nejlepší milování svého života?

Erotický horoskop: Kdo křičí při orgasmu a s kým zažijete nejlepší milování svého života?
Zdroj: Freepik

Víte, se kterým znamením zvěrokruhu si v posteli užijete uragán vášně? Pokud hledáte někoho, kdo dá pořádně najevo, že se mu to líbí, zpozorněte!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 04. 2021 07:00

Podle horoskopu existují lidé, kteří sex naprosto milují a dovedou si ho vychutnat. Zároveň ale nezanedbávají ani svého partnera. O která tři znamení zvěrokruhu se jedná?

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Král džungle je často i králem postele. Lvi si užívají hlasité výkřiky, povzbuzují své partnery k akci, a pokud se jim něco líbí, umí to dát pořádně najevo. Mají ze své povahy sklon k dominanci. Nicméně... Mnohdy vnitřně touží po submisivitě, aniž by o tom věděli. Takže pokud je svážete nebo v sexu trochu přitvrdíte, padnou vám k nohám!

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Naopak Panny jsou v posteli spíše tiché a konzervativní, většinou se ani neumí o sexu otevřeně bavit. Své touhy často projektují spíše skrz porno, než aby je realizovali v posteli s partnerem. Nebývají promiskuitní, ale pozornost protějšků si náležitě užívají.

Potřebují k sobě partnera, který umí narovinu říct, co se mu v posteli líbí, a nebude se vůbec ptát. Potom z toho kouká jeden z nejlepších sexů vašeho života! Pokud mají Panny podobně naladěný protějšek, většinou směřují k rychlému orgasmu a spát.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci mají v sexu rádi kontrolu, proto jsou často iniciátorem milostných hrátek. Pokud však nemají náladu, sotva je přesvědčíte. Nezvládají dobře situace, kdy je partner stimuluje tak, že se neovládají, to praktiku rychle zastavují a začínají znovu.

Umí být chvíli neuvěřitelnými romantiky a za minutu s nimi zažijete pořádně tvrdý sex. Jsou zkrátka samé překvapení! Často sní o netradičních praktikách, které se sice nebojí zkoušet, ale sami si o ně neřeknou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články