3 znamení zvěrokruhu, která myslí v posteli jen na své uspokojení

3 znamení zvěrokruhu, která myslí v posteli jen na své uspokojení
Zdroj: Freepik

Určitě to znáte. Těšíte se, jak si večer přijdete na své, ale nakonec je to váš partner, kdo si užil. A vy nic. Zase. Od kterých znamení zvěrokruhu můžete takové opomenutí čekat celkem pravidelně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 06. 2021 07:00

Představujete si noc plnou vášně, kdy si budete polštářem zacpávat pusu a sousedé budou zoufale bouchat do topení, ať už je konečně ticho? Pojďte se s námi podívat na tři znamení zvěrokruhu, se kterými takové starosti nejspíš mít nebudete. Myslí totiž především na své uspokojení, nikoliv na vaše.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U rozpolcených Blíženců záleží na tom, do jaké nálady se jim trefíte. Pokud do té, kdy opravdu budou mít zájem vás uspokojit, budou od vás chtít slyšet, jak jsou dobří, nejlepší, skvělí, šikovní. Sami mají dost nízké sebevědomí, proto hledají hlavně uznání.

Pokud se postarají o to, aby jejich partnerka v posteli dosáhla orgasmu, dělají to zas a znovu ze stejného důvodu. Aby dokázali, že jsou ti nejlepší a nic úžasnějšího jste nezažila. Fakt, že taková esa zase nejsou, nemusíme ani zmiňovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Muži ve znamení Panny jsou tak trochu "mrchy". Sex je pro ně živočišná záležitost, potřebují uspokojit své potřeby. Jak to máte vy, je až tolik nezajímá. Jsou naprosto smíření s tím, že po aktu s nimi si žena sama pomůže erotickými hračkami.

Zkrátka a dobře. Jsou sebestřední, arogantní a pokud budete mít štěstí, všimnou si, koho v té posteli vůbec mají. Jsou také na vedoucích příčkách pomyslném žebříčku těch, kteří nejčastěji koukají na porno, ačkoliv mají partnerku.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci sex milují, a to zejména s partnerem, kterému jsou oddaní. Muži však často myslí především na své uspokojení. Sex pro něj končí ve chvíli, kdy dosáhne vrcholu on, ne vy. Ani to nemyslí nijak zle, pro něj je spojení už to, co se dělo.

Zkrátka v určitou chvíli vyčerpá svůj příděl energie a odpadává. Na druhou stranu se můžete těšit na to, že muž ve znamení Střelce vám bude i během aktu opakovat stále dokola, jak moc vás miluje a jste pro něj důležitá.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články