3 znamení zvěrokruhu, která umějí na pohovoru perfektně prodat sebe sama

3 znamení zvěrokruhu, která umějí na pohovoru perfektně prodat sebe sama
Zdroj: Freepik

Uspět na pracovním pohovoru může být pořádný oříšek. Podívejte se, kterým třem znamením zvěrokruhu to nedělá žádný problém a charisma mají na rozdávání! Jste mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 04. 2022 06:00

Pracovní pohovor je vždycky zatěžkávací zkouška. Někteří se ho bojí už několik dní předem, jiní se ale naopak těší, že budou mít šanci hovořit pár minut jen o sobě. Předností těchto znamení zvěrokruhu je, že často mají takové charisma, které zkrátka nejde přehlédnout. O kom je řeč?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Všichni Blíženci umějí z fleku vyjmenovat, co všechno už dokázali a jak to může být nápomocno všem okolo. Mají velmi blízký vztah ke spiritualitě, a tak rádi přijímají nové výzvy, protože věří, že jim do života nepřicházejí náhodou. Pokud jim někdo nabídne pohovor, okamžitě jdou do toho. Jsou to však často trochu pohádkáři a vysvětlují věci druhým se značným patosem. Blíženec nikdy neuzná, že je nedokonalý. To se zkrátka nestává! Druhá strana mu to však věří a nestává se často, že by neuspěl.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny se umějí prodat naprosto perfektně. Mají vše dobře promýšlené a jsou výbornými komunikátory. Proto když někdo v jejich okolí plánuje koupit auto, Panny už o tom modelu dávno vědí úplně všechno a poskytnou mu informace od A do Z. Jinak tomu není ani na pracovním pohovoru, kde umějí ukázat, jak dobré ve skutečnosti jsou a co se v nich skrývá. Mají přirozený šarm, kterým na schůzkách zaujmou. Občas však mohou vzbuzovat i určitou nedůvěru, mají sklon dělat se lepšími, než ve skutečnosti jsou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelcům je to prostě fuk. Jsou to pohodáři, kteří si na nic nehrají. Nepříjemné věci říkají do očí, neschovávají se za lež. Právě tím často zaujmou nadřízeného, který k sobě hledá někoho, komu může důvěřovat. Pro Střelce je práce velmi důležitá, stejně tak společenské postavení. Neúmyslně si kolem sebe sdružuje skupinku lidí, která k němu vzhlíží a podá mu pomocnou ruku. Šéf zase kvituje jeho samostatnost.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články