Ljuba Krbová a Adrian Jastraban znovu spolu: Po Ulici přijali další výzvu plnou silných emocí

Ljuba Krbová a Adrian Jastraban znovu spolu: Po Ulici přijali další výzvu plnou silných emocí
Zdroj: Herminapress
Komedie Miluji tě, tak se měj, se odehrává v divadelním prostředí, kde všechny postavy ztvárňují pouze dva herci. Ljuba Krbová se zde setkává se svým seriálovým exmanželem Adrianem Jastrabanem.Richard, herec a režisér se zálibou v alkoholu, připravuje novou hru. Herečky před ním ale utíkají jedna za druhou. Poslední záchranou je Lies, Richardova dávná kolegyně a láska.Na jevišti jim to klape, ovšem mimo něj... V komedii Miluji tě, tak se měj je vše, co k dobré hře patří - humor, láska, sentiment i skvělé herecké výkony.Manželství Aničky a Bedřicha v seriálu Ulice už je minulostí a oba už mají s své životy. Vychovali spolu Frantu a Emu, i když ani jeden z nich nebyl jejich biologickým potomkem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Anička a Bedřich z Ulice jsou zase spolu! Tedy alespoň na divadelních prknech. Ve středu měla premiéru hra Miluju tě, tak se měj, v níž jejich představitelé Ljuba Krbová (63) a Adrian Jastraban (53) ztvárnili ústřední dvojici. Herečka pro web Lifee.cz poodhalila, jaký má ve skutečnosti vztah se svým bývalým seriálovým manželem, a všechny fanoušky Ulice zároveň srdečně zve do divadla. Prý se mají na co těšit.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 03. 2022 12:00

Divadelní hra Miluji tě, tak se měj měla premiéru ve středu 23. března 2022 v Divadle Metro. Na jevišti se Ljuba Krbová setkává se svým bývalým manželem Bedřichem ze seriálu Ulice, hercem Adrianem Jastrabanem (53). „Nejprve jsme byli manželé, potom nás rozvedli a logicky už jsme spolu tolik netočili. Ale řekli jsme si, že bychom si ještě chtěli zahrát," osvětluje Ljuba Krbová pozadí vzniku divadelní hry.

Ljuba Krbová o hře Miluji tě, tak se měj

„Miluji tě, tak se měj pojednává o hereckém prostředí, což určitě ocení kolegové, kteří se na nás přijdou podívat. Řeší se tam peripetie, které všichni dobře známe. Ale netýká se to samozřejmě jen herců," upozorňuje Krbová na to, že podobné vztahové trable prožívají i běžní lidé.

„V zásadě je to o vztazích mezi mužem a ženou, což je věčné téma. Je to podobně výbušné, jako byl vztah Liz Taylor a Richarda Burtona. Oni spolu hodně hráli, milovali se, nenáviděli, brali se a rozváděli. Jsou to prostě dvě osobnosti, které spolu být nemohou, ale přesto by chtěly," poodhaluje Krbová.

Hereččiny vztahy ovlivnila rodinná tragédie

Herečka žije se spisovatelem Ondřejem Neffem, ovšem její milostný život nebyl vždycky růžový. Vdaná je už potřetí a její vztah s Ondřejem ještě upevnila rodinná tragédie, ke které došlo v roce 2008. Dceru jejího muže tenkrát zavraždil vlastní partner. Herečka má tedy rozhodně z čeho čerpat, pokud jde o práci na jevišti.

„My herci jsme i ve vztazích velmi emotivní a naše vztahy jsou také mnohem důvěrnější. Svého hereckého partnera zažijete v situacích, kdy se při zkoušení musí takzvaně odkopat. Vycházíme ze svých životních zkušeností a pocitů. Je tam důležitá vzájemná důvěra, protože před lidmi potom opravdu jdete s kůží na trh," vysvětluje.

Mezi Krbovou a Jastrabanem funguje chemie

Ljuba Krbová tvrdí, že mezí ní a Adrianem Jastrabanem panuje určitá chemie, bez které by spolu pracovat nemohli. „To se samozřejmě říká u vztahů milostných, ale může to být také u vztahů pracovních. My se uznáváme a máme se rádi. No, a tahle hra nám skýtá velké množství hereckých alotrií," uzavírá herečka, která do divadla zve všechny fanoušky Ulice, ale také kolegy z branže, kterým nastavuje zrcadlo.

Co dalšího Ljuba Krbová v našem rozhovoru prozradila? Nastínila, jaký vztah má ke své postavě Aničce Liškové, kterou v seriálu Ulice čekají nové životní příležitosti. Jak o sebe herečka pečuje? Sledujte Lifee.cz a nenechte si ujít další článek.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články