Účastníci zájezdu: Z natáčení se stala noční můra, Jastraban a Nosek se báli vyjít na ulici

Účastníci zájezdu
Zdroj: se souhlasem TV Prima
Účastníci zájezdu je česká komedie z roku 2006 podle stejnojmenného románu Michala Viewegha. Znáte největší zajímavosti z natáčení? Filmovalo se například na pláži ve slovinském městě Piran.Ústřední píseň "Nevinná" nazpíval David Kraus.
Pro Boba Klepla bylo natáčení velmi náročné. Kromě filmu hrál ještě v divadle.
Zpěvák Max přijel k autobusu v autě, které mělo na sobě číslo 257 257 257. Když byste si ho vytočili, objednáte si City Taxi Praha.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Natáčení komedie Účastníci zájezdu bylo pro většinu herců noční můrou. Buď museli pendlovat po nocích po dálnici sem a tam nebo hned z placu odjet na večerní představení v divadle. A co teprve Adrian Jastraban a Jaromír Nosek. Ti nemohli vyjít ani na ulici.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 26. 09. 2020 16:00

Máte rádi komedii Účastníci zájezdu? Pak si ji můžete připomenout dnes ve 20:15 na TV Prima. Na dovolenou k Jadranu vyráží skupinka náhodných cestujících. Našli bychom mezi nimi Jolanu a její rodiče, šarmantní dámy v letech Helgu a Šarlotu či sexy idol a zpěváka Maxe. Průvodkyně Pamela, blondýna každým coulem, se však bude snažit vytvořit ze skupiny jednu velkou partu kamarádů.

Nebyla to žádná idylka

Mohlo by se zdát, že herci spojili během natáčení komedie Účastníci zájezdu dovolenou s prací, ale opak byl pravdou. “Většina z nás hrála ještě týž den večer v divadle,” prozradil Bob Klepl. On sám měl tehdy kolem patnácti představení za měsíc.

“Ráno jsem sedl do auta, kterým mne dovezli na pláž. Netočilo se v Chorvatsku, ale Slovinsku, takže jsme tam strávili asi tak hodinu a zase jeli zpátky domů, abychom to stihli na večerní představení,” dodal pro magazín Aha.

Studené moře

Přímořské počasí zrovna štábu moc nepřálo. Teplota vody v moři byla pouhých třináct stupňů. A to nebylo vše. Když se točilo v autobuse, musela se neustále vyndávat sedadla, aby bylo místo pro kameru. Rovněž bylo nutné zachovat iluzi neustálé jízdy, takže se jezdilo sem a tam mezi Prahou a Brnem po dálnici.

Strach vyjít na ulici

Nejvíce byli filmem poznamenáni páni Jastraban a Nosek, coby filmový pár. Jelikož snímek navštívilo v kinech skoro milion diváků, stali se terčem posměchů a narážek, a to ještě i několik let po premiéře. Ať už se hnuli na ulici kamkoli, všude se našel nějaký rýpal. Na druhou stranu je nutno říci, že se dočkali zamilovaných dopisů od různých ctitelů.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Účastníci zájezdu

TV Prima: Účastníci zájezdu

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články