10 zrzavých českých hereček, které vám nedají spát: Kdo se svými vlasy mluví a kdo je rozmazluje?

10 zrzavých českých hereček, které vám nedají spát: Kdo se svými vlasy mluví a kdo je rozmazluje?
Zdroj: Herminapress
Patrně nejslavnější českou filmovou zrzkou je Aňa Geislerová.Anna Doláková je mladou herečkou, která v péči o pleť, vlasy a také o tělo preferuje přírodní kosmetiku.Herečka Jitka Schneiderová tvrdí, že kvůli roli by si své vlasy nechala i ostříhat. „Vlasy přece dorostou," říká Jitka.Mladá herečka Denisa Nesvačilová je aktuálním objevem a soutěží v televizní show Tvoje tvář má známý hlas.
+ 6 fotek+ 7 fotek

Zrzavé vlasy vždy přitahovaly a přitahují pozornost mužů. Vědí to i slavné herečky v čele s Jitkou Schneiderovou či Vicou Kerekes, které si svých rudých kadeří patřičně váží. Věnují jim potřebnou péči, která vedle odpovídajících kosmetických přípravků čítá také šetrné mytí a vyhýbání se slunci. Kdo další se v českém showbyznysu chlubí zrzavými vlasy?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 03. 2022 08:00

Zrzavé hřívě neprospívá vysoká teplota ani časté umývání. Voda, kterou se vlasy myjí, by proto měla být spíše vlažná. Díky tomu barva déle vydrží a bude zářivější. Vlasům podle odborníků škodí i velké množství šamponu.

Během horkých a slunečných dní se nevyplatí dlouho pobývat na slunci, protože zrzavá barva může snadno vyblednout. Jak se o svoji korunu krásy starají naše nejkrásnější rusovlasé herečky?

Vica Kerekes se svými vlasy promlouvá

Vica Kerekes tvrdí, že se svými rudými kadeřemi dokonce promlouvá: „Musím říct, že se o vlasy hodně starám a myslím si, že jsou mi za tu péči vděčné. Častokrát s nimi mluvím a chválím je, jak pěkně rostou. Doma mám mnoho přípravků na regeneraci a výživu, což je pro mě základ," tvrdí herečka, která by se kvůli roli nechala i obarvit.

Za svůj vzor považuje maminku, která se podle ní nikdy nezapomněla nalíčit. „Moje máma mívala jeden make-up a jednu tužku, ale vždycky byla neskutečně upravená, měla nalakované nehty a nádherně učesané vlasy. Jako malé dítě jsem vnímala, že je to krásná žena a že o sebe pečuje," říká Vica v rozhovoru pro Extralife.cz.

Lenka Vacvalová hýčká vlasy zdravou stravou

Moderátorka Lenka Vacvalová je prototypem zrzavé dámy, která spoléhá na zdravý životní styl. Běhá maratony a nebojí se vysokohorské turistiky. Ani ve vypjatých chvílích ji neuvidíte bez make-upu nebo alespoň řasenky. Také o své vlasy se stará ukázkově - především zdravým jídelníčkem na cestách.

Ke svým zrzavým vlasům Lenka preferuje oblečení v zelené barvě, líbí se jí ale také pudrové odstíny, které o víkendu vynesla na předávání cen Český lev herečka Alena Doláková. Co podle Vacvalové zrzavým kráskám vůbec nesluší, jsou odstíny šedi.

Jitka Schneiderová musela jít po porodu nakrátko

„Jen jednou jsem měla vlasy nakrátko, to bylo po porodu, kdy zapracovaly hormony a začaly mi padat. Já si vůbec vzhledem ke kvalitě svých vlasů nemůžu dovolit velké experimenty. Brala bych hustou dlouhou hřívu, ale s tím nic neudělám. Jsem spokojená, každý má něco," svěřila se Jitka Schneiderová webu Super.cz. Dnes se pyšní krátce střiženým mikádem na pomezí zrzavé a oříškově hnědé barvy.

Ljuba Krbová radí tvaroh, žloutek a smetanu

Oblíbená zrzavá herečka ze seriálu Ulice Ljuba Krbová dopřává své pleti ingredience, které můžeme najít ve spíží. Stejnou kombinaci surovin ostatně můžeme používat také na vlasy místo masky. Doporučovaná doba působení je přibližně dvacet minut.

„Myslím si, že pleti dělá nejlépe zdravý životní styl. Chce to hodně pohybu, a hlavně na čerstvém vzduchu. To je nejlepší kosmetický salon. Odlíčit se a jít na hodinovou procházku je pro pleť to nejlepší,“ říká Krbová. Svoji bělostnou pokožku prý hýčká kombinací tvarohu, žloutku a smetany.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články