Startuje Tvoje tvář má známý hlas: Z čeho měla Denisa Nesvačilová coby Jennifer Lopez největší obavu?

Startuje Tvoje tvář má známý hlas: Z čeho měla Denisa Nesvačilová coby Jennifer Lopez největší obavu?
Zdroj: Herminapress
Herečka Denisa Nesvačilová se už tuto neděli představí jako Jennifer Lopez v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.Právě ze složité choreografie a spousty zpěvu má Denisa Nesvačilová největší strach. Bojí se, aby to pro ni nebyla až moc velká výzva.Jak si vedla jako Jennifer Lopez, můžete posoudit už tuto neděli.Zásadním filmem kariéry Denisy Nesvačilové je snímek Miluji tě modře z roku 2017. Pod vedením Dušana Kleina (na fotografii) si zahrála také ve filmu Jak básníci čekají na zázrak.+ 4 fotky+ 5 fotek

Už v neděli startuje na TV Nova devátá řada zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. Mezi soutěžícími letos nechybí mladá herečka Denisa Nesvačilová (30), kterou mohou televizní diváci znát ze seriálu Slunečná. V rozhovoru pro Lifee.cz prozradila, jak se na maraton v Tváři připravovala a z čeho má největší strach.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 02. 2022 08:00

První vystoupení, kterým nás už tuto neděli Denisa Nesvačilová v show Tvoje tvář má známý hlas ohromí, bude píseň Jennifer Lopez Waiting For Tonight.

Denisa Nesvačilová byla hodně nervózní

Americká zpěvačka si tento kousek připravila pro finále ostře sledovaného Super Bowlu a svůj hit také dechberoucím způsobem odtančila na tyči. „Musím se přiznat, že na první číslo to bylo opravdu hodně náročné. Nejtěžší pro mě byla kombinace všech věcí, tedy zpěvu, choreografie, koordinace s tanečníky, to jsem nikdy předtím nezažila. Byla jsem opravdu nervózní, kdybych to mohla udělat ještě jednou, tak bych si to asi více užila, ale i tak to byl skvělý zážitek,“ říká Denisa v oficiálních materiálech televize Nova.

Proměny v muže se Denisa Nesvačilová nebojí

Proto jsme se herečky zeptali, z čeho má ve Tváři největší strach. Jsou to náročné převleky a mužská čísla? „Myslím, že je zbytečné si takové věci dopředu říkat, protože je jasné, že si tam každý projde nějakou velkou proměnou. Každá holka si toho chlapa zkusí, a naopak. Všechna čísla by neměla být stejná, to by byla nuda. Já se chlapů tolik nebojím, to vždycky nějak uděláš," naráží Denisa například na zpěv hlubokým mužským chraplákem.

Víc se bojím právě těch popových princezen, které hodně zpívají a tancují. Bojím se, aby to nebyla moc velká výzva. Já nic takového nikdy předtím nedělala," strachuje se herečka. Zkušenosti se zpěvem sice má, ale v jejím repertoáru zatím převládal jen rock nebo šanson, ve kterém se cítí nejvíc jistá. Ale že bych u toho kroutila zadkem v kalhotkách s dvaceti tanečnicemi za zády, to se říct nedá," směje se zrzavá herečka pro ni typicky nakřáplým hlasem.

Denisa totiž patří mezi lidi s nedomykavostí hlasivek. Zajímalo nás tedy, jestli jí to nemůže působit při větší námaze komplikace. „To vůbec, hlasivky mi fungují úplně v pohodě. Mám na to školu, takže s nimi umím pracovat. Vypovědět službu mohou komukoli, pokud je člověk neumí používat. Živím se divadlem a denně dabuju, takže moje hlasivky jsou na zátěž zvyklé," ozřejmuje.

Denisa Nesvačilová: Jsem ráda, když ráno najdu čisté prádlo

Herečka během našeho rozhovoru s gustem spořádala ke kávě pěkně velký smetanový zákusek. Je na ní vidět únava a sama přiznává, že v poslední době neví, kam dřív skočit. Kromě Tváře má totiž před sebou ještě premiéru hry Už tě mám dost v Divadle Metro. Ta proběhne shodou okolností rovněž tuto neděli.

„Je to masakr, zrovna letím na trénink Tváře. Včera jsem z tréninku přišla o půl dvanácté večer a vstávám třeba v šest. Absolutně nestíhám osobní život. Pracuju teď tak osmnáct až dvacet hodin denně. Nestíhám ani prát a jsem ráda, když ráno najdu čisté spodní prádlo. Teď je to fakt vostrý," vypráví mladá herečka a dodává, že se jí v poslední době sešlo víc práce najednou.

Denně je v dabingovém studiu a večery tráví v divadle. „Stejně se ale pořád snažím držet co nejvíc času pro Tvář, protože nikdy nevím, co mě potká v příštím kole. Naučit se za čtyři dny velké taneční a pěvecké číslo je opravdu hustý. Jsem dvakrát až třikrát denně na tréninku a na zpěvu," přiznává.

Fanouškům odepíšu v dubnu, vzkazuje Denisa Nesvačilová

Denisu Nesvačilovou mohou znát televizní diváci ze seriálu Slunečná, díky kterému se jí také citelně rozrostl fanklub. „Nestíhám ani vnímat ohlasy diváků. Dotočili jsme Slunečnou už před půl rokem, takže jsem si ani nevšimla, že tento týden odvysílali poslední díl. To jsou asi fanoušci smutní, že? Já jim odepíšu v dubnu," směje se vytížená herečka v závěru našeho rozhovoru.

Jak to Denise sluší během žhavého vystoupení coby Jennifer Lopez, na to se podívejte do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články