Stela (48): Manžel mě stále srovnává s Jennifer Lopez. Štve mě to, ale v jedné věci ji asi napodobím

Stela (48): Manžel mě stále srovnává s Jennifer Lopez. Štve mě to, ale v jedné věci ji asi napodobím
Zdroj: Pixabay

Stela se nám svěřila s něčím, co se jen tak nevidí. Manžel Olda je platonicky zamilovaný do Jennifer Lopez a po Stele vyžaduje, aby byla jako ona. Jeho nároky jsou tak ponižující, že Stela zvažuje zásadní opatření.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 02. 2022 10:00

Nikomu bych nepřála být na mém místě. Manžel po mně požaduje nemožné. Chce, abych vypadala jako jeho velká platonická láska Jennifer Lopez (52). Nechápe, že na to nemám stejné prostředky jako ona. Jsem tak pod velkým tlakem.

Manžel mě srovnává s Jennifer Lopez

Oldřich (45) k Jennifer Lopez vždycky vzhlížel. Když jsem byla poprvé u něj doma, nebylo stěny, kde by nevisel její plakát. On se láskou k ní ani nijak netajil. Měl všechna její alba, znal detailně její život od A do Z. Na jedné straně se mi to líbilo, že má v někom idol, ale současně mě štvalo, že jí nesahám ani po kotníky. Nikdy by mě nenapadlo, že právě to mě dožene.

Stejně jako Jennifer i my máme dvě děti. Jsou podobně staré jako ty její. Co už nemáme, je zpěvaččin obrovský dům a tučné konto. To ale Oldřichovi nebrání v tom, aby po mně vyžadoval nemožné. S přibývajícími roky jsem se začala kulatit a šedivět. To se pro Oldřicha stalo noční můrou. Pamatuji si, když mi poprvé řekl tu bolestivou větu.

,,Proč nejsi jako ona? Podívej se, kolik jí je a jak vypadá. Také by ses měla udržovat ve formě,“ pronesl a poťukával prsty na její pozadí. ,,Jenže já nemám na kontě miliony jako ona. Nemám osobního trenéra,“ odvětila jsem uraženě. Olda jako by to neslyšel a začal na mě vyvíjet tlak. Pravidelně mě srovnával s tou megastar.

Manžel mě neustále ponižuje

Rok od roku se to zhoršovalo, ale pořád jsem měla pocit, že to ustojím. Kdy mi došlo, že je Jennifer zcela posedlý, bylo nedávno. Začala mě zlobit štítná žláza a nekontrolovatelně jsem přibírala. Místo podpory jsem se dočkala posměchu. ,,Tak ty jsi dokonce mladší než Jennifer a podívej se, jak vypadáš,“ pronesl Olda jízlivě.

,,Už s tím přestaň. Já nikdy nebudu vypadat jako ona. Už mě ani nebaví nosit ten příčesek, který jsi mi podstrčil. Smiř se s tím, že já jsem já a ona je ona,“ vystartovala jsem. Ale jako bych mluvila do dubu. Olda mě s ní srovnává, i co se týče dětí. ,,Když ona zvládá dvě děti, jak to, že ty se z toho hroutíš?“ nechápal. ,,A jak víš, že to zvládá? Ty si s ní snad voláš?“ pronesla jsem ironicky.

Není s ním řeč. Nejhorší na tom je, že mě neustále ponižuje. Umanul si, že mám být jako ona a jde si za tím. Nebere ohled na moje city, na to, jak moc se mě dotýká, že se mnou není spokojený. Pořád poslouchám, že ona je žena činu. Je módní návrhářkou, herečkou, zpěvačkou a v neposlední řadě tanečnicí.

Já chci být sama sebou, nic víc

Já nejsem pro Oldu nic. Ušmudlaná máma od dětí, která se o sebe nestará. Zcela se pomátl. I kdybych mu chtěla splnit sen a pokusila se jí alespoň trochu přiblížit, udusím tím sebe. Já nechci být jako ona. Takhle, já vůbec nechci být nikým jiným. Chci být sebou. A tak se poslední měsíce pořád jen dohadujeme.

A já se vždy ptám, proč mě nepřijme takovou, jaká jsem. Možná to někomu přijde ujeté a ono to asi v podstatě je, ale já už vážně nemůžu. Musím každý den čelit srovnání s celebritou. Jediné, co možná udělám stejně jako ona, je, že se rozvedu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články