I v padesáti mít postavu jako dvacítka? Nestárnoucí Jennifer Lopez prozradila, jak na to

I v padesáti mít postavu jako dvacítka? Nestárnoucí Jennifer Lopez prozradila, jak na to
Zdroj: Shutterstock

Jestli se někdo může vzdor zralému věku pochlubit dokonalou figurou, pak je to americká zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (52). Ani ona to ale rozhodně nemá zadarmo. Pojďte se s námi podívat, jak se staronové přítelkyni Bena Afflecka (49) daří obelstít čas.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 10. 2021 10:30

Že J. Lo na své postavě tvrdě dře, není žádným tajemstvím. Sociální sítě pravidelně zásobuje videy, na nichž buď cvičí, nebo trénuje choreografii na svá pěvecká vystoupení. A rozhodně nejde o žádné relaxační pohyby. Spíše naopak. Jak tedy vypadá hereččin recept na krásu?

Pohyb

Aby nemusela docházet do posilovny, zřídila si Jen fitness centrum u sebe doma. A přiznává, že právě cvičení je základem jejího fyzického i psychického zdraví. "Tanec a pohyb vůbec je nedílnou součástí mého života, díky tomu jsem šťastná," prozradila magazínu Hello!.

Za klíč k úspěchu považuje dostatečný příjem vody před začátkem fyzické zátěže. A aby námahou netrpěla její pleť, po každém cvičení si pečlivě omývá obličej. "To udržuje póry čisté a pleť zdravou. Poté na ni nanesu hydratační krém, krém na opalování a lehký make-up, pokud mám v plánu jít mezi lidi. Večer používám jen hydratační a oční krém," vylíčila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

Strava

Na zpěvaččin jídelníček úzkostlivě dohlíží její osobní trenérka Tracy Anderson. "Jennifer musí jíst vyváženou stravu, aby byla schopná podávat takové výkony, jaké od sebe očekává," napsala Tracy roku 2018 na svých webových stránkách. "Vždy jde o čerstvé potraviny obsahující vysoce kvalitní bílkoviny a spoustu živin," dodala.

Snídaně

Podle magazínu People se optimální snídaně Jennifer Lopez skládá z ovesných vloček, jahod, borůvek, řeckého jogurtu, skořice, medu a proteinového prášku. Ráno obvykle zahajuje sklenicí vody s citronem a během dne pak vypije minimálně sedm sklenic vody. Čemu se vyhýbá jako čert kříži, je káva. "Už roky jsem nepila nic s kofeinem," svěřila se Lopez listu Hollywood Life s tím, že když už si dá výjimečně kávu, pak jedině bez kofeinu.

Oběd

Hlavní roli hrají saláty! Když se herečka roku 2019 rozhodla držet desetidenní ketodietu, byly hlavní součástí jejího jídelníčku a nejinak je tomu dnes. Jeden z jejích nejoblíbenějších salátů obsahuje kapustu, pražená dýňová semínka, rozdrobený sýr, šalotku a olivový olej.

Jennifer má za sebou také krátké veganské období, díky němuž zhubla nadbytečná kila po porodu dvojčat Maxe a Emme. "Zůstala mi asi čtyři kila navíc, kterých se mi jinak nedařilo zbavit," ozřejmila. Poté přidala do svého jídelníčku kuřecí prsa, bio hovězí, lososa a mořského vlka, aby zvýšila příjem bílkovin a vydržela déle sytá.

Večeře

Také večeři dominuje zelenina. "S dětmi jíme hodně zelené zeleniny, jako je chřest, růžičková kapusta, brokolice či kapusta. Moc ráda vařím. Hlavně portorikánská jídla, protože na nich jsem vyrostla," svěřila se Jennifer. U Lopez se tedy hojně podávají mj. vepřové kotlety, rýže, fazole a zelenina, kteréžto tvoří nedílnou součást zmíněné karibské kuchyně.

Svačiny

Stejně jako ořechy, ovoce a zeleninu si Jennifer o svačinkách občas dopřeje i něco nezdravého. Ostatně, proto také hovoří o vyvážené stravě. "Všichni jsme jen lidé. Nemyslím si, že bychom měli páchat sebevraždu, když občas uděláme dietní chybu nebo sníme chipsy. Každý máme tu a tam chuť na sušenku, kus dortu nebo smažené kuře," poukazuje Jen, že ani ona není svatá, co se týče konzumace jídla.

Zdroj informací:

Hellomagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články