Mirka (34): Až sousedka zjistí, co místo úklidu dělám u ní doma s jejím synem, bude po mně

Mirka (34): Až sousedka zjistí, co místo úklidu dělám u ní doma s jejím synem, bude po mně
Zdroj: Pixabay

Sousedka dala Mirce lákavou nabídku. Chtěla po ní, aby jí uklízela dům, za což jí hodlala slušně zaplatit. Mirka se opravdu činila. Jednoho dne ji ale vyrušil při práci sousedčin syn a věci nabraly rychlý spád.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 01. 2022 12:00

Dostala jsem se do situace, ze které se jen těžko vymotám. Kamarádka, která je pracovně hodně zaneprázdněná, mi nabídla možnost přivýdělku. Mám za dobré peníze jednou týdně uklízet její domácnost. Kdyby zůstalo jen u toho, nemusela bych teď mít černé svědomí.

Sousedka mi nabídla, abych za peníze uklízela její dům

Lenka (44) nikdy neměla o peníze nouzi. Žije v domě přes ulici a jejich stavení patří v našem satelitním městečku k těm největším a nejdražším. Lenka je vysoce postavena manažerka, která na některé věci nemá čas. S nabídkou, že mi bude platit za úklid své domácnosti, přišla v době, kdy my s Igorem počítali každou korunu.

,,Já to vezmu. Platí fakt dobře,“ sdělila jsem manželovi. Já v té době už sice byla po mateřské, ale měla jsem problém najít práci. Proto bylo téměř mou povinností Lenčinu nabídku přijmout. Když mi poslala peníze za první měsíc, radovala jsem se, že mohu Igorovi trochu pomoci s rozpočtem.

Sousedka byla spokojená a já vlastně také. V jejich domě nešlo o likvidaci nějakého extra nepořádku, ale jen o udržení čistoty. Dokonce mě to i bavilo. Začala jsem díky tomu přemýšlet, že bych oslovila více takových rodin. Ale to až někdy příště. Lenka má syna Petra (18), který je ještě školou povinný. Právě Petr způsobil, že se nemůžu Lence podívat do očí.

Zaplula jsem se sousedovic synem do sprchy

On je typický introvert, který se vždycky raději schová, než aby s někým mluvil. Na moje návštěvy si po čase zvyknul. Občas jsme si povídali. Jednou, když jsem zrovna umývala koupelnu, zaťukal, že by si potřeboval dát sprchu. Pochopila jsem to tak, že mám vyklidit pole.

,,Kam jdeš?“ tyknul mi najednou. ,,Je tady místo pro dva,“ dodal a shodil ze sebe ručník. Když jsem spatřila jeho svalnaté tělo, něco se ve mně probudilo. ,,Tak pojď, bude sranda,“ vyzval mě. ,,Co na to máma?“ zeptala jsem se jako malá holka. ,,Ta se to přece nedozví,“ smál se. Dodnes nevím, proč jsem to udělala. Svlékla jsem se a šla s ním do sprchy.

Hladil mě a recitoval u toho nějaké verše. ,,Já potřebuji trochu doučit, víš,“ šeptal mi do ucha a jednou rukou mi dráždil rozkrok. ,,Já ti nevím, není to divný? Vždyť jsi ještě dítě,“ odporovala jsem, ale to už si mě otáčel zády k sobě. Zábrany ze mě spadly společně s tekoucí vodou a já se oddávala sexu se sousedovic synem.

Každou středu se oddáváme sexu

Když bylo po všem, společně jsme se umyli a já vzala znovu do ruky saponát. ,,Tak zase za týden,“ uculil se ve dveřích a ztratil se ve svém pokoji. Lenka mě zabije, proběhlo mi hlavou. Zvláštní bylo, že o tom, co by tomu řekl Igor, jsem vůbec nepřemýšlela. Týden jsem se jejich domu vyhýbala a doufala, že Lenku nepotkám.

Když přišla další středa, podvědomě jsem se těšila. Petr byl opět doma. Tentokrát jsme si to rozdali na kuchyňské lince. Nevím, co dělám a proč to dělám, ale je to skvělý. Ten kluk je hotový zázrak. Díky němu mám zase chuť na sex i s Igorem. Lenka na mě pěje ódy, jak je doma krásně uklizeno. A Petr? Ten mě každou středu potěší, jako Ježíšek malé děti na Vánoce. Nakonec si říkám, pokud se nikdo nic nedozví, tak o co jde?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články