Markéta (48): Na prahu padesátky se cítím jako znovuzrozená. Může za to rekordně mladý milenec

Markéta (48): Na prahu padesátky se cítím jako znovuzrozená. Může za to rekordně mladý milenec
Zdroj: Freepik

Markéta si užívá sexu s Honzou, kterému je pouhých devatenáct let. Možná by se měla stydět, ale jí to dodalo tolik energie, že s tím nehodlá přestat. A prospívá to i jejímu manželství.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 01. 2022 10:00

Asi bych se tím neměla úplně chlubit, ale nemůžu si pomoct. Spím s devatenáctiletým klukem a jsem jako znovuzrozená. Zatím se to jeví tak, že je to přínosem i pro naše manželství s Jonášem (50). Nemám žádné velké plány do budoucna, ale doufám, že to celé ještě nějaký čas vydrží.

Pozvala jsem na skleničku o 30 let mladšího muže

Patřím do skupiny žen, které ustavičně řeší svůj věk. Když mi padla třicítka, už jsem letěla pro první krém proti vráskám. Poctivě si hlídám každé deko navíc. Jakmile skočí váha směrem nahoru, už se mučím v posilovně. S přibývajícím věkem jsem se bála budoucnosti. Velmi mi záleželo na tom, abych byla pro manžela stále přitažlivá.

Nejednou jsem na internetu zjišťovala, jestli už náhodou někdo nevynalezl elixír mládí. Ve zkratce. Jím vcelku zdravě, svoji figuru udržuji. Myslím si, že na svůj věk vypadám víc než dobře. Kdyby mi někdo řekl, že stačí tak málo a svět bude hned krásnější, už bych to udělala dávno. Teď k věci. Na jedné firemní večeři jsem se dala do řeči s mladíkem na baru.

I přes svoji nesmělost to byl právě Honza, kdo mě oslovil. Pochválil můj specifický smích. Velmi rychle to mezi námi začalo jiskřit. Když se firemní akce chýlila ke konci, mně se domů ještě nechtělo. Honza stál pořád na baru, tak mě nenapadlo nic lepšího než ho pozvat na skleničku.

Sex se zajíčkem bylo to, co jsem potřebovala

Díval se na mě jinak než většina mužů. Tak mlsně, ale přitom s respektem. Cítila jsem se vedle něj zase jako žena. ,,Nedělám nic špatného,“ utěšovala jsem svoje vnitřní já, které mi našeptávalo, ať jdu raději domů. Jasně, že jsem nešla. Konečně jsem se cítila dobře, někdo mi skládal poklonu za poklonou, tak kam bych chodila?

Domů za manželem, který buď spí, nebo kouká na televizi? Těžko. Honza mě v jednu chvíli vzal za ruku a vytáhl ven. Za rohem mě opřel o zeď a začal zuřivě líbat. Rukou mi zajel pod sukni a dráždil mě prsty tak, až jsem rozkoší vyjekla. Druhou ruku mi dal přes pusu, abych tak neřvala. ,,Ještě si bude někdo myslet, že jsem tě přepadl,“ pošeptal mi a pokračoval v té kráse.

Poté jsme nasedli na první autobus a jeli k němu domů. Na to, že mu ještě nedávno teklo mléko po bradě, byl nebývale šikovný. Během našeho milování jsem měla dva naprosto famózní orgasmy. Když jsme skončili, na nic se neptal. Ještě nám nalil skleničku vína, a poté mě zdvořile doprovodil na autobus.

Na prahu padesátky jsem jako nový člověk

,,Rád bych si to někdy zopakoval, je v tobě tolik živočišnosti, že mi to dnes určitě nestačilo,“ řekl a podal mi na papírku své telefonní číslo. Už za dva dny jsem žhavila linku a domlouvalo se, kdy se uvidíme. Průběh byl plus mínus stejný. Zašli jsme na skleničku, a pak jeli k němu, kde jsme si to rozdávali jako dva králíci.

Po třech měsících těchto schůzek se zlepšil i můj vztah s manželem. Víc spolu mluvíme, dokonce jsme spolu zase začali chodit do společnosti. Myslím si, že o Honzovi neví a pokud jo, tak mlčí. Já jsem jako znovuzrozená. V životě by mě nenapadlo, co mi na prahu padesátky vlije krev do žil. Doufám, že to ještě nějaký ten pátek vydrží.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články