Dáša (45): Díky mladšímu milenci mi v manželství nic nechybělo. Teď ale přišla zásadní změna

Dáša (45): Díky mladšímu milenci mi v manželství nic nechybělo. Teď ale přišla zásadní změna
Zdroj: Shutterstock

Dáša našla skvělý recept na to, jak si udržet funkční manželství. Víc než deset let spala s Tobiášem. Ten si teď ale našel přítelkyni a Dáša začíná pociťovat nedostatek sexu, který se odráží i na jejím vztahu s manželem.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 11. 2021 08:00

Neříkám, že to, co dělám, je správné, ale stalo se. Déle než deset let mám bokovku. Sice žiji ve spokojeném manželství, ale milenec tomu dodává příjemnou šťávu. Všechno mohlo dál skvěle nefungovat, kdyby se Tobiáš nezamiloval.

Přišla jsem si jako dračice

S Tobiášem jsme se seznámili úplnou náhodou. Tehdy se rušila jedna pobočka naší firmy. Pořádala se rozlučková akce, na kterou dorazil i Tobiáš. Toho dne se z nás stali milenci. Od začátku jsme měli pevně dané pravidlo - žádné city, žádné závazky. Já už tehdy byla vdaná a nechtěla jsem na tom nic měnit. Nicméně milenec se mi skvěle hodil.

Musím říct, že někdy jsme měli namále, aby nás můj manžel nenačapal. Možná právě to mě na tom tak vzrušovalo, ten adrenalin. Občas jsem vzala milence k nám domů. Jednou jsme si to rozdávali v koupelně, když Karel přišel o něco dřív z práce. Musela jsem Tobiáše zaházet špinavým prádlem a modlit se za zázrak. Nakonec se z bytu potají vyplazil po čtyřech.

Tobiáš je o osm let mladší než já. Přijdu si jako dračice, když se mnou spí takový mladík. Navíc je v posteli naprosto fantastický. Mrzí mě, když musím říct, že je lepší než manžel. Myslím si ale, že díky mému poměru naše manželství stále funguje.

Milenec se přede mnou začal zapírat

I když jsme se s Tobiášem dohodli na nezávazném sexu, teď mi vážně hnul žlučí. Zničehonic se mi začal vyhýbat. Nejdříve jen rušil naše schůzky, po čase přestal brát i telefon. Na mně se absence kvalitního sexu velmi rychle projevila. Doma jsem byla zlá jak na Karla, tak na děti. Manžel si docela rychle všimnul, že se mnou není něco v pořádku.

,,Děje se něco? Jsi poslední dobou taková podrážděná,“ zeptal se. ,,Nic se neděje, mám toho hodně v práci,“ zalhala jsem. Nemohla jsem mu říct, že se mi neozývá můj milenec. Nevzdávala jsem se a pořád Tobiáše naháněla. Nakonec jsem na důvod jeho mlčení přišla zcela náhodně. Při obchodním obědě v restauraci jsem ho viděla s jinou ženou.

Hned jsem mu poslala zprávu. Trvalo pár dní, než mi odpověděl. ,,Musíme to ukončit. Já se zamiloval. Už se nemůžeme stýkat,“ napsal a já si zoufala. ,,Jak mi to mohl udělat? Vždyť spolu můžeme spát dál. Já mám také manžela,“ vztekala jsem se. Tobiáš to ale myslel vážně. Po čase si změnil i číslo. Zjevně mu moje pozornost začala vadit.

Naše manželství přestává fungovat

Už jsme spolu nespali déle než tři měsíce. Já se s tím ale pořád nesmířila. Navíc, jak se zdá, to má neblahý dopad na moje manželství. Karel mi leze na nervy, nedokážu s ním normálně mluvit. Nemám se kde sexuálně vybít. Jsem vzteklá, protivná a nejraději bych Karlovi všechno řekla. To ale nemůžu, protože poslední, co Karel odpouští, je nevěra.

Musím se s tím nějak popasovat a začít se po letech věnovat svému manželství. Moje nechuť je ale šílená. Je tu ještě jedna možnost. Najít si stejně kvalitního milence, jako byl Tobiáš. Má to ale háček. Já měla Tobiáše evidentně za někoho víc než jen za milence. Vykopala jsem si hrob sama. Teď se s tím musím nějak poprat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články