Lenka (33): Milenec má covid a nahlásil mě. Nevím, jak to vysvětlit manželovi, když jsem celou dobu jen doma

žena
Zdroj: Freepik

Lenka se ocitla v nepříjemné situaci. Její manžel je pořád na cestách, ona si zlomila nohu a nikam teď nechodí. Ovšem když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi, a tak si zavolala milence domů.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 03. 2021 11:30

Řeším teď dost akutní problém. Můj manžel Pepa dělá řidiče kamionu a je pořád pryč. Jsme spolu sedm let, děti nemáme a dalo by se říct, že jsem si na takový život zvykla.

Začala jsem žít druhý život

Bohužel mi před dvěma lety zkřížil cestu Karel. Měla jsem strašné výčitky svědomí, že jsme si spolu začali, ale po každém dalším sexu se víc a víc vytrácely. Až jsem prostě přijala tenhle druhý život, jen Pepovi jsem to samozřejmě neřekla.

Scházeli jsme se, kde se dalo, jen ne u nás. To už by mi přišlo hodně přes čáru, takže jsem jezdila k němu. Jenže to budou dva týdny, co jsem si zlomila nohu, a nemohu se hnout z domova.

Souhlasila jsem s tím, aby za mnou přišel

Pepa prohlásil, že nejlepší bude, abych si i nákupy nechala dovážet. „Stejně s tím nemůžeš řídit, a navíc máš home office, to je ideální,“ podotkl, ale mně to tak ideální nepřišlo. Na pár dní si vzal volno, aby se o mě ze začátku postaral, a pak už musel odjet.

Volala jsem zoufale Karlovi a jeho napadlo, že by mě prostě navštívil. „Vadilo by to moc? Pepa bude přece dlouho pryč. Pomůžu ti pak nandat povlečení do pračky, všechno dáme do pořádku,“ navrhoval. Byla jsem tak smutná, že jsem řekla ano. Krásně jsme se pomilovali a dohodli jsme se, že přijde ještě druhý den a teprve pak vše uklidíme. Přestože se měl Pepa vrátit až za šest dní, stejně jsem měla blbý pocit.

Zavolal mi, že mě nahlásil na hygieně

Když ke mně Karel přišel podruhé, musela jsem předtím Pepovi zavolat, abych se ujistila, že je opravdu daleko. Karel po sexu vše řádně uklidil, nandal povlečení s prostěradlem do pračky a pak zmizel.

Jaký šok nastal, když mi další den volal, že se probudil a nemá chuť a čich. „Naprosto zničehonic. Musel jsem jít na testy, vyšly mi pozitivní,“ svěřil se. Pak se nadechl a dodal: „Ptali se, s kým jsem byl v kontaktu, tak jsem tě nahlásil.“ V tu chvíli na mě šly mrákoty. Křičela jsem na něj, proč to proboha udělal. „Přijede ti domů Pepa, co když jsi pozitivní a nakazíš ho taky?“ vysvětlil mi.

Mám teď obrovský strach. Volali mi z hygieny a přijedou sem zdravotníci, když já se s tou nohou nikam nedostanu. Klepu se jak ratlík a největší obavu nemám z covidu, ale z Pepy. Jak mu asi vysvětlím, kde jsem se nakazila, když nikam nechodím? Napadlo mě, že bych to svedla na něj, ale on si poctivě dělá testy. Tohle mi byl čert dlužen.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články