Šárka (29): Přítel tvrdil, že žije s mámou. Když přišla domů dřív, nutil mě vyskočit z balkónu

Šárka (29): Přítel tvrdil, že žije s mámou. Když přišla domů dřív, nutil mě vyskočit z balkónu

Šárce se nelíbilo, že její nový přítel chodil jenom k ní a ona k němu nemohla. Vymlouval se, že u něj dočasně žije jeho máma. Šárka se přesto dožadovala návštěvy. Nakonec se k němu dostala, ovšem takový šok nečekala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 03. 2021 11:30

Před dvěma lety jsem měla šílený zážitek, o který bych se s vámi ráda podělila. Když jsem svoji historku vyprávěla kamarádům, nechtěli mi věřit.

Udělal na mě dobrý první dojem

Pavel byl o dva roky starší a choval se ke mně jako gentleman. Za to sbíral plusové body, takže jsem ho brzo pozvala k sobě na romantický večer. Za co ovšem plusové body nezískal, byl fakt, že jsem ani po dvou měsících nemohla jít k němu.

Poprvé se vymlouval, že má doma nepořádek. „Vyděsila by ses a utekla, to nemůžu dopustit,“ smál se a sešli jsme se tedy opět u mě.

Začal se vymlouvat na mámu

Když jsem mu dala vědět, že bych za ním ráda přijela o víkendu, oznámil mi, že je u něj jeho máma. Jenže její návštěva se protáhla a kvůli údajným problémům s jejím bytem u něj dočasně bydlela. „Jak odjede, tak můžeš dorazit,“ sliboval mi. Jenže z týdne se stal měsíc, ten se protáhl o další měsíc a já jsem toho začala mít plné zuby.

„Tvoje máma už je v důchodu?“ ptala jsem se ho nenápadně a on odpověděl, že ne. „Takže chodí do práce, v tom případě si to nějak zařiď a řekni mi, kdy můžu přijít,“ dodala jsem vážně.

Pavel mi nakonec řekl, ať tedy přijdu ve středu po obědě, takže jsem se celá natěšená nachystala. Byt měl příjemný, akorát mě poprosil, abych nechodila do ložnice, že tam bydlí máma. Pomilovali jsme se v obýváku, a když jsme si po pauze chtěli dát druhé kolo, zarachotily klíče v zámku.

Nic šílenějšího jsem nezažila

„A sakra! Dělej, dělej!“ začal zmatkovat. „Ježiš, tak poznám tvoji mámu, no a?“ namítla jsem. On ale běžel do předsíně, vzal moje boty a věci a vyhodil je z balkónu. „Musíš vyskočit. Nejsou to ani dva metry,“ mlel. „Zbláznil ses? Vždyť jsi zamknul, mohla jsem se normálně obléct!“ ječela jsem na něj.

Když mě popadl za ruku a tlačil mě na balkón, zapřela jsem se mezi dveřmi, že nikam skákat nebudu. Vtom se ozval zvonek a Pavel vykřikl: „Zdrhej!“ Nevím, jestli si myslel, že budu vážně skákat jen v prádle z balkónu, já jsem to ale neměla v plánu.

Pak mi v panice přiznal, že se do bytu nedobývá jeho máma, nýbrž přítelkyně. „Já ti to pak vysvětlím,“ přemlouval mě ke skoku. Já jsem šla ale místo toho otevřít dveře. Byl to šok pro nás obě. Donutila jsem ho, aby mi přinesl věci, a slečně jsem se omluvila, že jsem o ní nevěděla. Měla jsem co dělat, abych nezačala brečet. Teď už mám naštěstí normálního partnera, který nežije ani s mámou, ani s přítelkyní.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články