Eva (31): Šéfová mého přítele přišla k nám domů. Myslela, že jsem uklízečka, pak mi sdělila krutou pravdu

zničená žena
Zdroj: Freepik.com

Paní Eva se pořád nemůže vzpamatovat ze šoku, který jí přichystal přítel Petr. Když u nich totiž jednoho dne zazvonila jeho šéfová a prozradila důvod své návštěvy, Eva se z toho zhroutila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 02. 2021 06:30

Petr byl vždycky hodně vytížený a to se nezměnilo ani během pandemie. Přesto, že pracoval z domova, několikrát se během dne sebral a jel něco vyřídit do kanceláře.

Za dveřmi stála žena kolem čtyřicítky

Já jsem již měsíc oficiálně na mateřské dovolené a každou chvíli přijde na svět naše vytoužené miminko. Doteď jsme se radovali společně, nyní si nedovedu představit, jaké to bude po tom, co mi provedl.

Zrovna seděl u počítače, zatímco já jsem se chystala poklidit. Když jsem vytírala podlahu, pípl mu telefon. „Ach jo, musím na otočku do práce. Vrátím se co nejdřív, jo?“ řekl, vstal od stolu, lípl mi pusu a zmizel.

Jenže za čtvrt hodiny zvonil zvonek u dveří. Šla jsem otevřít. Stála tam žena kolem čtyřicítky a sháněla Petra. Řekla jsem, že by měl být za chvíli zpátky, a nabídla jsem jí, že na něj může počkat.

Představila se mi jako Petrova šéfová

Když se posadila ke stolu, prohlížela si náš byt. Než jsem se jí stačila zeptat, co by od Petra potřebovala, začala na mě mluvit: „Hezký byt. To pořád uklízíte v takovém stavu?“ Poukázala na moje obří těhotenské břicho. Upřímně jsem se tomu zasmála: „Nikdo jiný to za mě neudělá.“ A ona na to: „To pochybuji.

Chvilku jsem na ni nechápavě koukala, načež jsem se jí zeptala, odkud se zná s Petrem. „Z práce. Jsem jeho šéfová,“ ozřejmila.  „Tak to jste se zrovna minuli, protože Petr právě odjel do kanceláře,“ odvětila jsem, aniž bych tušila něco zlého.

Z návštěvy se vyklubala milenka

Žena poodešla za dveře, že si musí zavolat. „Peťulko, my jsme se nepochopili. Já jsem přišla k tobě domů, ale máš tu uklízečku,“ říkala mu a vtom jsem se neudržela: „Já nejsem žádná uklízečka! Já tu bydlím!“ Razantně jsem jí vysvětlila, že Petr je můj přítel a to břicho, na které se tak koukala, je jeho práce. Na její výraz nikdy nezapomenu.

Paní mi oznámila, že jí Petr zatajil, že má vztah a čeká dítě. Poté odešla a já jsem začala hrozně brečet. A jak reagoval Petr, když přijel? Rozčiloval se, jak je možné, že k nám jeho milenka přišla, když tam nikdy předtím nebyla, proto prý jel do práce. „Psala, že jede ke mně. Myslel jsem, že myslí kancelář,“ prskal. Koukala jsem jako puk, jakou absurditu vlastně řeší. Kdyby totiž nepřijela, tak se to nedozvím.

Petr se samozřejmě potom omluvil, ale já se na něj nedokážu ani podívat. Teď absolutně nevím, co bude dál.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články