Ivo (24): Dal jsem mámě svíčku, kterou mi donesla přítelkyně. Prováděla s ní nechutné věci

Ivo (24): Dal jsem mámě svíčku, kterou mi donesla přítelkyně. Prováděla s ní nechutné věci

Ivo dostal od přítelkyně svíčku, kterou ale neocenil. Protože bydlí ještě s rodiči, daroval ji mamince, jelikož ta svíčky miluje. Bohužel to nebyla jen tak ledajaká svíčka a pro jeho přítelkyni měla jiný význam.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 02. 2021 17:00

Simonu jsem potkal před třemi měsíci a je to největší divoška, kterou jsem kdy měl. A to nejen v posteli. I v normálním životě je nespoutaná, neřeší blbosti, užívá si každou chvíli.

V posteli je neuvěřitelná

Ale je pravda, že v posteli to oceňuji nejvíc. To, co v sexu předvádí, jsem viděl v pár pornofilmech, nebyly to jen tak obyčejné věci. Až teď poprvé jsem se ale pozastavil nad tím, jestli je Simona normální.

Dala mi maličkost

Přišla k nám domů, a když jsme byli u mě v pokoji, vylovila v batohu svíčku. „Ta je pro tebe,“ řekla a já jsem ji dal na poličku. Protože nebyl čas ani prostor na nějaké dovádění, za chvíli jsme se rozloučili a já jsem se těšil na příště.

Simona mi ale za dva dny psala, že je nachlazená a bude týden ležet, tak jsme si alespoň volali přes videohovor. Pár dní nato jsem šel z pokoje a všiml jsem si té svíčky, tak mě napadlo, že ji dám mámě. Ona takové věci miluje. Vždycky si nějakou zapálí a čte si u toho nebo odpočívá.

Byla za to ráda, všechno v pohodě. Jak se Simona uzdravila, přišla k nám. Když jsem se ujistil, že se máma dívá na televizi, zavřeli jsme se v pokoji a začali jsme se líbat. Svlékl jsem ji celou do naha a ona na mě vyskočila.

Nejhorší okamžik mého života

Po pár tempech se zastavila. „Zapálíme si tu svíčku, jo?“ řekla a šla ji hledat. Omluvil jsem se, že jsem ji dal mámě. „Ale můžu přinést jinou,“ nabídl jsem jí. Ona ale začala strašně vyvádět. „To si děláš srandu! Ta byla pro tebe, pro nás. Při sexu,“ rozčilovala se a mávala rukama jak pominutá.

Smál jsem se, proč nám nějaká svíčka má pomoci při milování, když to nepotřebujeme, a ona mi prozradila, co s ní prováděla. V tu chvíli jsem šel do mdlob. Nemohu tomu uvěřit, protože to byla fakt pořádná svíčka, ale Simona se s ní uspokojovala. A to jako vážně.

„Měla jsem ji v sobě celou! Několikrát! Chtěla jsem, aby voněla po mně, když se zapálí,“ rozčilovala se. Jak to dořekla, běžel jsem okamžitě za mámou, že ji vezmu zpět, a co myslíte? Samozřejmě, že ji měla zapálenou. Hned jsem ji sfoukl a vyhodil. Svedl jsem to na vadný zboží, což mi stejně nevěřila, ale pravdu jsem říct nemohl. Nutno podotknout, že to tam opravdu bylo zvláštně cítit. Se Simonou jsem pořád, ale začínám ji usměrňovat, aby byla trochu normální.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články