Míša (27): První nevěru jsem odpustila. Teď mě podvedl, když jsem rodila, a to už asi nepřejdu

Míša (27): První nevěru jsem odpustila. Teď mě podvedl, když jsem rodila, a to už asi nepřejdu

Kdysi se Míše její partner přiznal k nevěře, kterou mu odpustila. Teď se jí přiznal podruhé. Zatímco Míša rodila jejich dceru, Marek si užíval jinde. Jak se k tomu Míša postaví tentokrát?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 01. 2021 18:00

Vždycky jsem si myslela, že pokud mi někdo bude nevěrný, okamžitě se s ním rozejdu. Jenže když se mi Marek přiznal, že udělal chybu, milovala jsem ho příliš, abych odešla.

První nevěra

Bylo to před třemi lety, strašně jsme se tenkrát pohádali a on mi oznámil, že jde za kamarádem. Vrátil se až k ránu s příšerným výrazem a rozbrečel se, že udělal hroznou chybu. Podvedl mě s jeho kamarádkou a já mu ještě ten den odpustila.

Bylo nám spolu dobře

Podmínka byla, aby se s ní už nevídal, a on sliboval, že to dodrží. Nějakou dobu jsem ho hlídala a opravdu jsem věřila, že toho lituje a stalo se to poprvé a naposledy. Byli jsme spolu v pohodě. Pak jsem otěhotněla a Marek každý den básnil o tom, jaké naše miminko bude. Začal číst různé rady, aby byl připravený, a já byla vážně šťastná. Dohodli jsme se, že se vezmeme až po porodu, protože jsem nechtěla mít na svatbě těhotenské břicho.

Před měsícem se nám narodila Josefínka a byl to pro mě velmi náročný porod. Od prasknutí plodové vody přišla malá na svět téměř po dvaceti čtyřech hodinách. Doktoři poslali později Marka domů, aby si odpočinul, a jelikož to máme fakt kousek, tak jel. Domluvili jsme se, že mu dám včas vědět, aby nic nezmeškal.

Teď už to asi nedokážu

I když jsem mu psala včas, dorazil o dost déle, ale porod naštěstí stihl. Oba jsme měli velkou radost a já se těšila, až nás pustí domů a budeme ve svém. Když jsme konečně byli všichni doma a já se kochala nad spící Josefínkou, Marek začal brečet. Myslela jsem, že je dojatý, on se ale přiznal, že udělal zase chybu. Prý toho na něj bylo moc, zazmatkoval a podvedl mě.

Lituje toho, nebyl to nikdo nový, jen rozesílal všem zprávu, že rodím, a ozvala se mu ta dávná kamarádka. On ji pozval k nám, protože prý potřeboval uklidnit, a vyspal se s ní, zatímco já byla v bolestech v porodnici. Nemohu tomu uvěřit. A nevím, jestli to tentokrát dokážu odpustit. Máme spolu dítě, je to komplikovanější, než když jsme byli bezdětní. On se pořád omlouvá, a dokonce mě požádal o ruku, na to jsem mu ale ještě neodpověděla. Chtěla jsem si v klidu užívat malou, ale kdykoliv se na ni podívám, vybaví se mi, co za mými zády dělal, než přišla na svět.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články