Žaneta (28): Šest let jsem čekala, že se můj milenec rozvede. Tuhle mě ale vyhledala jeho manželka

Žaneta (28): Šest let jsem čekala, že se můj milenec rozvede. Tuhle mě ale vyhledala jeho manželka

Žaneta věděla, že je Roman ženatý. Přesto věřila, že se kvůli ní rozvede. Čekala dlouhých šest let, až ji jednou vyhledala jeho manželka.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 10. 2021 16:00

Když jsem si začala s Romanem, už byl ženatý. Potkali jsme se v baru a koupil nám s kamarádkou drahé šampaňské. Tehdy jako vysokoškolačky jsme na takové pití neměly, náležitě jsme si to tedy užívaly. Roman byl sečtělý, inteligentní a neuvěřitelně šarmantní. "A kolik, že ti je?" otázala jsem se v alkoholovém podroušení. "Třicet osm," odvětil. Imponovalo mi to. Že se o mě zajímá někdo v jeho věku, jak si rozumíme. Nenapadlo mě se zeptat, jestli má rodinu.

Přiznal mi, že je ženatý a má děti

Začali jsme se scházet a užili si spoustu krásných výletů. Když jsme jednou vyrazili na Hlubokou, nemyslela jsem na nic jiného, než jak večer zakončíme u něj v posteli. U mě to samozřejmě nešlo, tou dobou jsem ještě bydlela s rodiči.

Cestou zpátky jsem ho rukou dráždila v rozkroku a čekala, jak na to zareaguje. Dost jasně jsem cítila, že se mu to líbí a jak moc mě chce. Netrvalo dlouho a zajel na lesní cestu, kde si mě na sebe posadil a tvrdě do mě vniknul. Když jsme skončili, byla jsem trochu zklamaná. "Copak, tobě se to nelíbilo?" koukal na mě a políbil mě. "Samozřejmě, že líbilo," řekla jsem. "Jen jsem myslela, že třeba strávíme večer u tebe."

"Blázínku, tam je přeci moje žena a děti," smál se. Zalapala jsem po dechu. "Žando, no počkej, to přeci víš, že mám ženu a děti, ne?" zvážněl. Abych byla upřímná, ještě jsem nad tím nepřemýšlela. Ačkoliv mě to vzhledem k jeho věku mohlo napadnout.

Párkrát mě pozval i k sobě domů

Od té doby se situace v autě opakovala mockrát. Ačkoliv jsem věděla, že je ženatý, nemohla jsem si pomoct. Chtěla jsem ho pořád. Jednou jsem mu během jízdy rozepínala poklopec s jasným úmyslem, podruhé si mě zas vzal na kapotě v lese. Časem jsem byla i u něj doma, to když žena s dětmi odjela.

Snažila jsem se nevnímat, že někomu lezu do soukromí, a užívala si čas s Romanem. Během toho mi několikrát sliboval, že se rozvede. "Magda je skvělá ženská, ale jsme spíš přátelé než partneři." říkal. A mně se vlastně líbilo, že o ní nemluví špatně.

Našla si mě jeho manželka

"Rozvedu se hned, jak děti půjdou do školy. Teď jsou moc malé," říkával. Pak navrhoval ještě několik dalších termínů, ale ani jeden nedodržel. Čekám už šest let. Nedávno mě zastavila paní v supermarketu. "Žaneto, dobrý den. Vy asi nevíte, kdo jsem. Jsem Magda," představila se. Došlo mi, ze kterých fotografií je mi ta žena povědomá.

"Já vím, co děláte. Ale Roman se kvůli vám nerozvede. Znám ho, je pohodlný. Pokud vám říká, že naše manželství nefunguje, buďte trochu chytřejší. Vždy měl milenky, zvykla jsem si. Vás má už dlouho. Ale jste mladá, krásná. Proč ztrácíte čas se čtyřicátníkem, který si na vás zvyšuje ego? Já s ním mám děti, ale co máte vy? Sex několikrát do týdne?" spustila na mě. A mě nenapadlo nic lepšího než pustit košík s nákupem, který jsem měla v ruce, a utéct.

Od té doby nezvedám Romanovi telefon a nevím, co si o tom mám myslet. Jak mám tohle rozdýchat. Komu věřit. Jeho znám šest let. Snad by mi nelhal...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články