Aneta (38): Začala jsem si se ženatým mužem. Ještě raději mám ale jeho manželku

Aneta (38): Začala jsem si se ženatým mužem. Ještě raději mám ale jeho manželku
Zdroj: Freepik

Aneta se po rozvodu přestěhovala a našla si novou práci. Tam ji hned začal svádět její šéf, se kterým se vyspala. Ona chtěla vztah, on to bral jen jako románek. Přesto mu ještě jednou podlehla. Poté se s ní spojila jeho žena. Místo vyhrůžek nabídla Anetě něco jiného...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 05. 2021 08:00

Chtěla jsem udělat tlustou čáru za rozvodem s Honzou. Co jsme si mohli dát, to jsme si dali. Pak jsme se dostali do bodu, kdy nám oběma bylo jasné, že musíme jít od sebe.

Začal mě svádět šéf

Rozvod proběhl poklidně a my se v dobrém rozešli. Já se rozhodla začít znovu někde jinde. Přestěhovala jsem se na druhou stranu republiky, našla si novou práci a snažila se žít konečně tak, jak chci já. S prací problém nebyl, tu jsem jako zkušená manažerka našla hned.

Mým šéfem byl pohledný, o dvanáct let starší muž. Filip (50) po mě pokukoval od první chvíle. Laškoval se mnou a mně to dělalo dobře. Když přišlo první pozvání na kávu, neváhala jsem. Rozumem jsem se neřídila a zcela nesmyslně si začala se svým nadřízeným. V práci nikdo nic nepoznal a my se scházeli tajně jako dva puberťáci. Netrvalo to dlouho a vyspali jsme se spolu. Zatímco já si od toho slibovala vztah, on to viděl jinak.

Po našem milování mi mezi futry oznámil: ,,Mám ženu, kterou nemohu opustit. Pojí nás hodně. Takže bych byl rád, kdybychom se i nadále scházeli tajně.“ Byl to pro mě šok, protože do té doby o manželce nemluvil.

Jednoho dne mi zavolala jeho manželka

Sotva jsme se spolu ale vyspali, jeho zájem o mě opadl. V práci se vážně choval jako šéf, nikoliv jako milenec. Přestali jsme se stýkat. Byla jsem z toho zmatená, ale doprošovat se ho jsem odmítala. Hrála jsem tu hru tedy také. Jako by se nikdy nic nestalo.

Jenže sotva mě potkal na ulici s jiným mužem, opět o mě projevil zájem. Psal mi dlouhé textovky a zval mě do hotelu. Opět jsem odložila rozum stranou a šla do toho. Přitom mu šlo jen o sex, což jsem si nechtěla připustit.

Pak mi jednoho dne zavolala jeho manželka. Lekla jsem se, co po mně může chtít. Filipovi jsem nic neřekla a s Natálii se sešla. Strach jsem měla, protože jsem nevěděla, co od toho mohu čekat.

Díky románku jsem získala skvělou přítelkyni

Přišla vyzrála a elegantně oblečená žena. Představila se mi a zeptala se narovinu, zda jsem spala s jejím mužem. ,,Proč se nezeptáte jeho?“ zajímalo mě. ,,Větší šance, že se dozvím pravdu, mám u vás než u něj,“ odpověděla mi. ,,Ano, spala. A teď co? Teď mi budete vyhrožovat?“ zeptala jsem se jízlivě.

,,Ne, to ne. Přišla jsem vás varovat. Nejste totiž první ani poslední, se kterou mě podvedl. Ráda bych vám řekla, že za to nestojí,“ prohlásila. Udiveně jsem se na ni dívala. První, co mě napadlo bylo: ,,Proč s ním tedy jste?“ Odmlčela se a pak řekla: ,,Máme mezi sebou něco, co nám nedovolí se rozvést. Já s ním být musím, vy ne. Tak se raději držte dál, dokud je čas.“

Měla jsem z toho rozhovoru divný pocit. Natálie poté změnila téma a my spolu proseděly celý večer. Došlo mi, jak fajn žena to je. Zcela nenásilně jsme se začaly vídat. Během roka se z nás stala nerozlučná dvojka. Pomohla mi najít jinou práci. A já jí zase pomohla zbavit se toho břemene v podobě Filipa. Teď mám místo něj skvělou přítelkyni - jeho manželku.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články