Štěpánka (33): Políbila jsem svého šéfa za to, že mi pomohl. Takovou reakci jsem nečekala

Štěpánka (33): Políbila jsem svého šéfa za to, že mi pomohl. Takovou reakci jsem nečekala

Štěpánka měla nečekaně velké výdaje a chtěla si vzít půjčku. Když se o tom zmínila šéfovi, neváhal a peníze jí půjčil. Měla takovou radost, že ho bez přemýšlení políbila. Jak na to Viktor reagoval?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 03. 2021 11:59

Dostala jsem se do finančních problémů, protože bývalý manžel přestal posílat alimenty, jelikož prý nevydělává kvůli koronaviru. Nějak bych to zvládla, kdyby se mi ovšem během jednoho týdne nerozbila pračka, mrazák a následně i telefon.

Marně jsem sháněla on-line půjčku

Nadávala jsem, jakou mám smůlu, a bylo mi do breku. Když jsem v práci zkoušela vybrat půjčku on-line, hned mi napsali, že ji zamítli, a do toho přišel můj šéf Viktor. Máme mezi sebou přátelský vztah, ale tohle pro mě bylo trapné, takže jsem se to snažila rychle zavřít. Jenže on si stránky všiml a ptal se, co se děje.

Tak jsem mu vylíčila, co se mi pokazilo, a postěžovala jsem si, že mi exmanžel neposílá peníze. „Teď mi, bůh ví proč, zamítli půjčku a do výplaty daleko, znáš to,“ zasmála jsem se a opravdu jsem to myslela jako legraci, což jsem mu vysvětlila. „Po obědě přijď za mnou do kanceláře,“ řekl a odešel.

Šéf mi půjčil padesát tisíc

Když jsem přišla, sotva jsem se posadila, spustil na mě: „Nepůjčuj si, vyjde tě to dráž. Kolik chceš?“ sundal si brýle a čekal na odpověď. Já jsem se nezmohla na slovo, vůbec jsem nepočítala s tím, že bych si půjčila peníze od něj. „Dvacet? Padesát? Víc? Tak mluv. Odpoledne ti je dám,“ snažil se ze mě dostat odpověď.

Nejdřív jsem se bránila, ale pak jsem si vybavila ten mrazák, pračku, telefon, a tak jsem jen hlesla, že asi těch dvacet bude stačit. „Nesmysl, dám ti padesát, ať jsi v klidu,“ usmál se na mě a dohodli jsme se, že za mnou odpoledne zajede.

Bojím se, že po mně bude chtít sex

Když mi volal, že je před domem, vyběhla jsem za ním a on mi předal obálku. Přiznávám, že se mi tak ulevilo, že jsem mu skočila kolem krku a dala mu pusu. Byl to mžik, neuvažovala jsem. Až poté jsem se začala omlouvat, on mě ale přitáhl k sobě. „Nene, pokračuj,“ usměrnil mě a políbil. Poprvé jsem se nechala, podruhé už jsem se odtáhla a ještě jednou jsem mu poděkovala.

Jenže od té doby se ke mně chová jinak. Když si dělám kafe, najednou přijde a zezadu se ke mně přitiskne. Často za mnou chodí a dotýká se mých ramen. Minule se u mě zastavil večer doma, že se jde podívat, jestli už mám pračku. Uvařila jsem mu čaj a po chvíli zase odešel, ale celou dobu na mě zvláštně koukal.

Bojím se, že mi naznačí, abych se s ním kvůli půjčce vyspala. Já mu to teď nemám z čeho vrátit a odejít z práce nemohu. Je úplně jedno, jestli je přitažlivý, nebo ne, je to můj šéf.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články