Radek (44): Žena si po pěti letech vzpomněla, že by chtěla obnovit náš intimní život. Moje reakce ji zaskočila

muž
Zdroj: Freepik

Radek se naposledy miloval se svou manželkou před pěti lety. I když se snažil o záchranu milostného života, u Jitky neuspěl. Žena si ale jednoho dne uvědomila, že jí to chybí, a tak na to Radka upozornila. Čekala ovšem jinou reakci.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 03. 2021 13:00

Poslední sex s Jitkou si ještě vybavuji, měl jsem totiž svátek. Vím, že se jí do toho tenkrát nechtělo a na konci mi oznámila, že se zase nevyspí kvůli tomu, kolik času jsme tím ztratili.

Pořád jsem se doprošoval

Hodně mě tím ranila, ale říkal jsem si, že měla jen divnou náladu. Ovšem při dalším pokusu o sblížení mě odmítla. Zkoušel jsem to zase a zase a po několikáté odmítavé reakci jsem se stáhl. Čím víc jsem na ni naléhal, tím víc jí dělalo dobře, když mě poslala pryč.

Proto jsem toho nechal a doufal, že naopak přijde ona. Jenže nepřišla a já jsem už ze sebe odmítal dál dělat hlupáka.

Vyřešil jsem to jinak

Nejdřív jsem si svoje potřeby řešil sám, pak měla kolegyně v práci narozeniny a pozvala nás do hospody. Večer jsme tam zůstali už jen my dva a sblížili jsme se. Ona lásku nehledala, já také ne, domluvili jsme se pouze na občasných radovánkách.

Nechtěl jsem o Jitku přijít, protože jsme v ostatních věcech fungovali normálně, a kolegyně se také nechtěla rozvádět. Pak mi ale říkala, že má manžel jisté podezření a raději jsme toho nechali.

Vstoupila mi ale do života jiná žena a opět jsme se vídali jen kvůli sexu. Na Jitce bylo vidět, že jí milostný život vůbec nechybí, a asi se domnívala, že to mám stejně. Teď ale přišla změna. „Ty už mě nechceš, jo?“ zaskočila mě nečekaně.

Už si to s ní neumím představit

„Jak to myslíš?“ zeptal jsem se jí a ona mi to bez obalu objasnila. „Ty už se mnou nechceš spát?“ zeptala se důrazněji. V tu chvíli jsem vyprskl smíchy, což ji urazilo. Šel jsem hned za ní, ale nemohl jsem se té absurditě přestat smát. „Já s tebou nechci spát? Ty sis uvědomila po pěti letech, že manželé by měli mít sex?“ opravdu mě to pobavilo.

„Není to pět let!“ vyštěkla na mě, a tak jsem jí připomněl, kdy to bylo naposledy, a hlavně ve kterém roce. To jí trochu spadla brada a rozpačitě se zasmála: „To nějak uteklo, ten čas.“ Každopádně jsem pro ni byl ten špatný já, že jsem se o ni pořád nesnažil.

Já jsem z toho teď zmatený. Rozhodně jsem ji hned nepopadnul a nezatáhl jak nadržený pes do ložnice, což asi čekala. Nastavil jsem si to za ta léta tak, že ona je moje manželka a na sex mám holt někoho jiného. Teď je uražená, ale já se prostě do toho nehrnu. Už si to s ní nedokážu představit. Nevím, co po tolika letech čekala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články