Aleš (45): Smál jsem se, že bratr nemůže za milenkou do jiného okresu. Reakce mojí ženy mě šokovala

Aleš (45): Smál jsem se, že bratr nemůže za milenkou do jiného okresu. Reakce mojí ženy mě šokovala

Když Aleš četl, že se uzavřou okresy, vzpomněl si na svého bratra a jeho milenku. Smál se, že bude chudák tři týdny bez sexu, když vtom se Alešova manželka rozbrečela. Ptáte se proč?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 03. 2021 08:30

Seděl jsem zrovna u počítače a četl si o nadcházejícím lockdownu a opatřeních s ním spojených. Zejména mě zaujalo, že se zakázal pohyb osob mezi okresy.

Bratra čekaly tři týdny bez sexu

„Chudák Ondra,“ smál jsem se nahlas. To je můj bratr (42). Vím, že je to spíš smutné, ale brácha má milenku. Rozhodně mu to neschvaluji, ale ani se do toho nemíním montovat. A jeho milenka bydlí v jiném okrese, což byl důvod mého škodolibého veselí.

Jak jsem to dořekl, přišla manželka Hanka. „Co jsi říkal?“ zvědavě mi nakoukla přes rameno. „Co to má znamenat?!“ zhrozila se a četla si to pořád dokola. „Je to blbý, ale skoro je mi ho líto. Tři týdny bez sexu,“ dělal jsem si legraci.

Manželka se zamkla s telefonem v koupelně

Hanka najednou začala brečet, popadla telefon a odběhla do koupelny, kde se zavřela. Dobýval jsem se za ní, ale prosila mě, ať ji nechám, že za chvíli přijde. Když nedorazila ani po půl hodině, vzal jsem telefon, že jí napíšu, jestli třeba nechce čaj nebo kávu.

Píšeme si vždycky přes jednu aplikaci, a jak jsem ji otevřel, zrovna byla online. To znamená, že si s někým psala. Bohužel mi neodepisovala, takže jsem začal bouchat na dveře, aby už vylezla a vysvětlila mi, co se s ní stalo.

Z legrace jsem si do ní rýpnul, že má milence

„Panebože, hned přijdu, tak počkej,“ křikla na mě. Já takové chování nemám rád, takže jsem si do ní rýpnul. „Tak to hlavně nezapomeň napsat někomu jinému, já počkám,“ odvětil jsem a odešel do kuchyně.

Hanka hned přišla a tvrdila mi, že nikomu nic nepsala. Argumentoval jsem tím, že jsem to viděl v aplikaci, tak ať ze mě nedělá blbce. A pak jsem jen tak střelil od boku: „To ti došlo, že za svým milencem taky nepojedeš?“ Myslel jsem to jako fór, ona to ovšem byla pravda. „Jsi blbej, nemáš právo mě odsuzovat. Ríša se ke mně chová stokrát líp než ty!“ vpálila mi do očí a nasupeně odešla.

Takže jsem se zcela náhodou dozvěděl, že mi žena už víc než rok zahýbá s nějakým Richardem a kvůli tomu, že ho nemůže vidět, si uvědomila, jak moc ho miluje. Tudíž mě opouští. Tedy vlastně až skončí lockdown.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články