Milada (28): Při hádce vykřikl přítel jiné jméno. Díky tomu jsem zjistila, že má poměr s bývalkou

Milada (28): Při hádce vykřikl přítel jiné jméno. Díky tomu jsem zjistila, že má poměr s bývalkou

Milada se zrovna ošklivě hádala s přítelem, když na ni zakřičel, aby byla zticha. Bohužel to trochu popletl a místo jejího jména vyslovil jiné. Ona na to konto zjistila, o koho se jedná.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 03. 2021 13:00

Jako malé se mi stávalo, že jsem si pletla jména svých starších sester. Hana a Jana jsou dvojčata a nebyla jsem jediná, kdo z nich měl v hlavě guláš. Nejenže vypadaly stejně, ale byla jsem s nimi každý den, což množství mých přeřeků ještě umocňovalo.

V hádce mě oslovil Simono

Mému příteli se nedávno stalo něco podobného, ale s mnohem horšími důsledky. Zrovna jsem se strašlivě hádali, křičeli jsme na sebe, když vtom se Jirka otočil, že odejde. Vztekle jsem za ním vyběhla a chtěla celou situaci dořešit. „To nemyslíš vážně, že zbaběle utíkáš?!“ vyjela jsem po něm. On se otočil a křikl zpátky: „Simono, už buď zticha!“ A vtom se zarazil.

„Jaká Simona?“ lapala jsem po dechu. Jirka začal koktat a snažil se mi namluvit, že mi tak neřekl. „Jasně jsem slyšela, že jsi mi řekl Simono, kdo to je?“ trvala jsem na svém.

Dověděla jsem se, že jde o jeho bývalku

Bylo vidět, jak je v úzkých, nakonec jsem z něj dostala, že Simona je jeho bývalá přítelkyně, o které se mi jaksi zapomněl zmínit. A to jsme si o bývalých povídali hodně často.

„Ty se s ní pořád vídáš?!“ začala jsem ho vyslýchat a on zpanikařil. Bylo evidentní, že něco tají. „Nedávno jsem ji potkal, tak mi to asi uvízlo v hlavě. Nebylo to schválně,“ vysvětlil mi, ale to jsem mu nevěřila. V tu chvíli se mi vybavilo, jak jsem se před pár měsíci léčila s gynekologickým problémem.

Nakazila nás oba genitálními bradavicemi

Tehdy mi doktor tvrdil, že jde o kondylomata, což jsou genitální bradavice. „Patří mezi nejčastější sexuálně přenosné nemoci,“ poučil mě. Já mu tenkrát opakovala, že jsme si s přítelem věrní. Teď už chápu, proč se tak uculoval.

„Takže jak dlouho spolu spíte?! Co vím, tak to bude minimálně tři měsíce,“ uhodila jsem na něj a on se svojí reakcí k nevěře doznal. „Jak o tom víš?“ koukal na mě, jak je možné, že jsem na to přišla. Začala jsem ho mlátit a připomněla jsem mu, jaké problémy jsem měla a jak mi lhal, když přísahal, že mě nepodvádí.

Zjistila jsem, že slečna Simona pracuje v květinářství, a tak jsem ji zašla pozdravit. Pořád se musím smát tomu, co jsem jí řekla. „Dobrý den, máte kondylomata?“ zeptala jsem se. Ona se rozhlížela, že takové kytky nemají, a její starší kolegyně vyprskla smíchy. „To jsou genitální bradavice, kterými jste nedávno nakazila Jirku a mě taky. Tak už si ho nechte,“ zpražila jsem ji a odešla. Teď mám klid. Chlapa nechci ani vidět.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články