Ivan (39): Měl jsem poměr se sousedkou a žena to zjistila. Pozvala ji na večeři a pomstila se

Ivan (39): Měl jsem poměr se sousedkou a žena to zjistila. Pozvala ji na večeři a pomstila se

Ivan je veterinář, a když zjistil, že se do jejich domu přistěhovala nová sousedka se psem, na nic nečekal a dal jí vizitku. Než se nadál, místo o pejska se „staral“ o sousedku a jeho manželka na to přišla.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 03. 2021 16:00

S manželkou Klárou a naší dcerou (16) bydlíme v paneláku. Má jen čtyři patra, a jelikož nepoužívám výtah, potkávám na schodech spoustu sousedů.

Přistěhovala se k nám nová sousedka

Minule jsem si všiml, že se k nám stěhuje mladá žena. Když kolem ní začal pobíhat pes, zbystřil jsem. Živím se jako veterinář, takže jsem okamžitě vytáhl vizitku a dal jsem se s ní do řeči. Představila se jako Andrea a prozradila mi, že v Praze nikdy nebydlela. „To musí být osud. Chtěla jsem si hledat veterináře,“ usmála se. „Tak teď už nemusíte,“ mrkl jsem na ni.

Za dva dny mi od ní večer přišla esemeska. „Dobrý den, pes od rána zvrací, myslíte, že byste se na něj přišel podívat?“ Obvykle to nedělám, ale vzhledem k tomu, že bydlela dvě patra pod námi, tak jsem k ní zašel.

Vášnivě jsme se pomilovali v kuchyni

Andrea měla po bytě krabice a omlouvala se za nepořádek. Upřímně jsem si toho ani nevšiml, moji pozornost totiž upoutal její saténový župan, který se jí začínal rozvazovat.

Psa jsem zkontroloval, a když jsem chtěl odejít, sehnula se pro peněženku. Jak se narovnala, župan se jí rozvázal úplně. Nemohl jsem na ni přestat zírat, a než jsem se nadál, přitiskla se ke mně. Nešlo jí odolat. Vášnivě jsme pomilovali u kuchyňské linky. Nejsem na to hrdý, ale začal jsem za Andreou chodit pravidelně. Kláře jsem vždycky řekl, že ke mně do ordinace jede nějaký akutní případ, a místo toho jsem šel za sousedkou.

Manželka pozvala sousedku na večeři

Klára za mnou jednoho dne přišla: „Viděla jsem tu novou sousedku. Co kdyby přišla na večeři?“ Jak to dořekla, naskočila mi husí kůže. Namítl jsem, že to je blbé, a doufal jsem, že od toho upustí. Ona mi ale druhý den oznámila, že ji pozvala: „Přijde večer.“ Psal jsem Andree, aby to zrušila, ale nereagovala, nakonec v šest zvonila u dveří.

Klára měla dobrou náladu a po večeři dala na stůl chleba s paštikou. „Domácí paštika, domácí chleba, dejte si,“ nabídla nám a my jsme se do toho s chutí pustili. Ona na nás jen koukala: „Chutná vám, Andreo?“ ptala se a ta jí to s plnou pusou vychvalovala.

Oběma se nám pomstila

Jak byl talíř prázdný, Klára se nad nás postavila a spustila: „Takže. Nemyslete si, že nevím o tom, že spolu spíte. Noční pohotovost o dvě patra níž, co?“ rýpla si do mě. Myslel jsem, že se propadnu hanbou a Andrea vyvalila oči.

„Tak abyste věděli, tohle byla rozemletá psí konzerva. A bacha, dochutila jsem to projímadlem,“ oznámila nám a vyprovodila Andreu z bytu. Byl to nejhorší večer, jaký jsem zažil. Není to mezi námi dobré, ale rozvádět se s Klárou nebudeme. Zato Andrea si prý hledá jiný byt.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články