Jana (35): Manžel přišel domů s rozbitým obličejem. Bála jsem se, že ho přepadli, ale šlo o něco horšího

Jana (35): Manžel přišel domů s rozbitým obličejem. Bála jsem se, že ho přepadli, ale šlo o něco horšího

Jana zažila pořádný šok, když se její manžel vrátil domů s rozbitým obličejem. Tekla mu dokonce krev a ona chtěla okamžitě volat policii. Když ji zastavil, ať to nedělá, musel s pravdou ven.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 03. 2021 08:30

Jaromíra bych popsala jako velice klidného, zodpovědného a slušného muže. Vždycky jsem k němu vzhlížela a uznávala ho. To se ale jednoho dne změnilo.

Myslela jsem, že by mi nikdy nelhal

Je s podivem, že jsem nic nepoznala. Asi jsem si myslela, že by mi nikdy nelhal, a kdyby ano, tak bych ho snadno prokoukla, protože ho znám už od střední školy. Nejvíc mě na tom asi šokuje, že kdyby nepřišel s rozbitým obličejem, tak bych to nepoznala vůbec.

Ten den jsem mu volala, kdy přijede z práce, protože jsem měla v troubě jeho oblíbené jídlo. On mi to ale nezvedal. Za necelou hodinu přišel a já jsem se příšerně lekla. Měl strašně nateklé oko, rýsoval se mu na něm slušný monokl, a dokonce měl natržený ret a pod nosem krev.

Vytrhl mi telefon z ruky

„Proboha, co se ti stalo?“ vyjekla jsem. Bála jsem se, že ho někdo přepadl a šla jsem s ním raději do koupelny, aby ho neviděla naše dcera Anička (8). Jarda si umýval zbytky krve a nic neříkal.

„Musíme zavolat policii! Ukradli ti něco? Kolik jich bylo?“ vyšilovala jsem. Ale on mě zastavil: „Proboha, hlavně nevolej policii.“ Já ho v tu chvíli asi nevnímala, protože jsem dál držela telefon a chtěla jsem vytočit 158. On mi ho ale vytrhl z ruky„Říkám ti, nikam nevolej. Nikdo mě nepřepadl!“ zvýšil na mě hlas. To jsem mu ani omylem nevěřila, protože při pohledu na jeho tvář mi bylo jasné, že neupadl jen tak na chodníku.

Přiznal, že ho zbil muž jeho milenky

Pořád jsem chtěla znát pravdu, ale Jarda mi nebyl schopen nic říct, takže jsem znovu zmínila policii. To už se nadechl a přiznal, co se stalo. „Je to moje chyba, ty za nic nemůžeš. Měl jsem poměr s jednou ženou a zbil mě její manžel. Je to policajt, tak nikam nevolej,“ vydechl a sklopil hlavu. Musela jsem to jít rozdýchat ven. Když se Anička ptala, co se tatínkovi stalo, vyhrkly mi slzy. Tatínek, ke kterému vzhlíží a já doposud taky, měl bůh ví jak dlouho poměr s jinou ženou. A do očí mi lhal, že mě miluje.

Poprosila jsem ho, aby spal v obývacím pokoji, protože bych ho u sebe v ložnici nesnesla. Ponížil mě a zradil. Přiznám se, že bych ho nejraději uhodila také, ale ten pán ho zřídil naštěstí dost.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články