Aneta (32): Přítel chtěl vědět, kolik mužů jsem před ním měla. Neumím lhát, neunesl to

Aneta (32): Přítel chtěl vědět, kolik mužů jsem před ním měla. Neumím lhát, neunesl to

Někdy je lepší nevědět a na určité věci se neptat. Někdo se pro jistotu uchýlí k milosrdné lži, ale jsou lidé, kteří lhát neumí. Aneta patří mezi ně a když jí Jakub položil záludnou otázku, která mu vrtala hlavou, Aneta mu řekla pravdu. On ji ale neunesl.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 12. 07. 2020 16:30

S Kubou jsme se poznali před třemi lety. Líbilo se mi, že je to takový vtipálek, nikdy s ním nebyla nuda. Nastěhovali jsme se k sobě po půl roce a všechno bylo super. O svatbě jsme se bavili teprve nedávno, když jsme byli u přátel. Kamarádka se Kuby zeptala, kdy mě požádá o ruku, a on to obrátil v žert. Doma jsme to ale probírali a shodli jsme se, že svatbu ani jeden z nás nezavrhuje.

Byla jsem docela ráda, že jsme to téma nakousli a vidíme budoucnost oba stejně. Čistě teoreticky jsme se bavili o tom, koho bychom pozvali. Z mé strany jsem tam chtěla celou rodinu a pár kamarádek, mezi nimi i Janu. „Janu? Však chodí s tvým bývalým, ne?“ vyjekl. Neviděla jsem na tom nic zlého, s bývalým jsme se rozešli v dobrém, prostě jsme se k sobě nehodili, nevadilo mi, že s ním začala Jana chodit. Ale Kuba o tom nechtěl ani slyšet.

Záludná otázka

V tom se na mě podíval a zeptal se, kolik mužů jsem vlastně před ním měla. Chtěla jsem se z toho trochu vykroutit, takové věci jsme spolu nikdy neřešili, mě jeho minulost nezajímala. Ale Kuba naléhal, z legrace do mě šťouchal a prosil, ať mu to řeknu: „Však o nic nejde.“

Tak jsem si sedla a vzala si papír. Já jsem nikdy neměla vztahy na jednu noc, kromě jednoho, který si dodnes vyčítám. Jinak jsem u všech partnerů byla přesvědčena, že spolu budeme. Holt se ale stalo, že to skončilo dřív, než jsem čekala.

Smích ho přešel

Začala jsem od svého prvního kluka a postupně dopisovala další jména. Měla jsem tři vážné vztahy a mezi nimi se prolínaly nějaké krátkodobější známosti. Zkrátka jsem se na konci dopočítala k určitému číslu a zeptala se ho, jestli myslí jen muže, se kterými jsem měla vyloženě sex, nebo i ty, se kterými jsem nespala, ale přesto došlo na nějaké intimnosti. Hlasitě polkl a řekl, ať počítám všechny. Výsledné číslo bylo osmnáct.

Kuba vytřeštil oči: „S kolika z nich jsi spala?!“ a já řekla, že s jedenácti. Nechtěla jsem lhát, po celou dobu našeho vztahu jsem mu byla věrná. Jenže on si to v duchu přepočítával a řekl mi, že když pomine ty vážnější vztahy, tak jsem byla docela do větru. Na to konto jsme se pohádali, strašně mě tím urazil. Opravdu jsem vždycky u každého věřila, že nám to vydrží, nemůžu za to, že se to pokazilo. Kuba se ale se mnou rozešel, protože to neunesl. Chtěla jsem k němu být upřímná, myslela jsem, že máme vztah postavený na pevnějších základech.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články