Luboš (27): Přistihl jsem přítelkyni v koupelně při něčem, co dělají jen muži. Už mě nepřitahuje

Luboš (27): Přistihl jsem přítelkyni v koupelně při něčem, co dělají jen muži. Už mě nepřitahuje

Lubošova přítelkyně o sebe dbá. I doma chodí hezky oblečená, je pokaždé vkusně namalovaná a učesaná. Luboš ji ale přistihl při něčem, co ho šokovalo, a svěřil se nám, že od té doby ho Radka nepřitahuje.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 03. 2021 13:00

S Radkou spolu bydlíme od začátku února. Je to typ ženy, která o sebe hodně pečuje, i doma chodí hezky oblečená a tepláky bych v její skříni nenašel.

Přistihl jsem ji při nezvyklé zkrášlující proceduře

Maluje se každý den, včetně víkendu. Přestože jsem prohlásil, že to nemusí dělat, říkala, že se mi chce líbit. Vlastně jsem byl rád, i když to někdy s tou péčí přeháněla, ale lepší upravená žena než strašidlo. Do minulého týdne to byla největší kočka, jakou jsem kdy měl.

Bohužel jsem jednou vešel do koupelny a přistihl jsem ji při jedné „zkrášlující“ proceduře. Radka stála u umyvadla a holila si knír a bradu. Byla tak soustředěná, že si mě ani nevšimla. Já jsem se potichu schoval za futra a nevěřícně jsem koukal.

Dělala přesně to, co dělám já, když se holím. Měla pěnu kolem horního rtu, na bradě i trochu pod ní. Křivila obličej, aby měla co nejvíc napnutou pokožku, a přejížděla po tváři holicím strojkem. Až pak mi došlo, že to je navíc můj strojek.

Nevěděl jsem, jestli jí mám něco říct, tak jsem si šel raději zapálit na balkón a vstřebával jsem, co jsem viděl.

Nedokážu to vymazat z hlavy

Nenapadlo mě nic jiného než napsat kamarádovi. „Viděl jsem Radku, jak si holí knír!“ napsal jsem mu naléhavě a připojil pár zděšených smajlíků. Kamarád mi obratem odpověděl, že větší fór neslyšel, a měl narážky, jestli jsem si při sexu všiml jejího penisu. Mně to vtipné nepřišlo.

Když za mnou přišla Radka celá navoněná a upravená, myslel jsem jen na to, jak se holila. Nedokázal jsem jí dát ani pusu, pořád jsem to měl před očima. Zkoušel jsem na to zapomenout, ale ona to druhý den dělala zase. V koupelně tráví hodně času, jen jsem myslel, že tam dělá něco jiného. Asi jsem naivní, ale tohle přece ženy nedělají, nebo ano?

Když si představím, jak by vypadala, kdyby se pár dní neholila, mám husí kůži. Po tomhle odhalení je pro mě asexuální a nevnímám ji jako dřív. Tím spíš, když jsem se pár dní nato šel holit já a jediné, na co jsem myslel, byla Radka a její knír. Je to možná povrchní, ale přestala mě přitahovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články