Jana (28): Při každé menstruaci se mě přítel štítil a urážel mě. Musela jsem mu dát lekci

Jana (28): Při každé menstruaci se mě přítel štítil a urážel mě. Musela jsem mu dát lekci

Jsou chlapi, kteří nikterak ženskou menstruaci neřeší, a pak jsou tací jako Kamil, kteří jsou tím zhnusení. Pro Janu bylo nejhorší, když jí Kamil dával najevo, jak se jí štítí, a po dalších urážkách se rozhodla jednat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 03. 2021 08:30

Patřím naštěstí k těm ženám, které nemívají potíže během menstruace. Když jsem začala randit s Kamilem (31), došla pochopitelně řeč i na toto období a mě překvapilo, jak buransky se vyjadřoval.

Choval se jako zastydlý puberťák

Do té doby hodný a pozorný přítel mě najednou začal urážet. „Ty máš krámy? Tak to přijdu, až ti to skončí,“ oznámil mi a zvedl se, že půjde pryč. „Počkej, však můžeme dělat i jiné věci. Pustit si film, jen tak ležet,“ prosila jsem ho, aby zůstal. On se mě ale nechtěl ani dotknout. „Ne, díky. Když vím, co máš, tak nechci,“ dořekl a odešel.

Další měsíc se to opakovalo a ten další jsem ho přemluvila, aby zůstal. „Kdybych ti o tom neřekla, ani bys to nepoznal, tak se chovej jako vždycky,“ vysvětlovala jsem mu trpělivě. Myslela jsem, že když je starší, mohl by mít už trochu rozum, ale v tomhle se choval jako zastydlý puberťák.

Rozhodla jsem se, že ho obelstím

Druhý den jsme se trochu pohádali a on na mě drsně vyjel: „Chápu, máš krámy, tak jsi hysterická a všechno ti vadí.“ S mojí periodou to samozřejmě nemělo co dělat. „Tím to není, vadilo by mi to vždycky. A laskavě tomu přestaň tak říkat,“ křikla jsem na něj.

Tak moc mě to jeho urážení vytáčelo, že jsem se rozhodla udělit mu lekci. Nebavilo mě, jak se pořád tváří, že jsem prašivá, takže jsem ho obelstila. On to naštěstí nesledoval, takže neměl tušení, kdy budu mít zase své dny.

Prý bychom si to mohli někdy zopakovat

Když „to“ přišlo, řekla jsem mu, ať dorazí na večeři. Oblékla jsem si sexy šaty a měla jsem rozvernou náladu. „Ty jsi dneska tak rajcovní,“ zíral na mě a bylo jasné, co bude následovat. Odběhla jsem si na toaletu a pak jsem za ním přišla do ložnice. Kamil se po mně tak nenasytně sápal, že jsme nesundali ani přehoz z postele, za což jsem byla ráda, aspoň hrozily minimální škody.

Když jsme byli v nejlepším, nemohl se mě nabažit. „Tobě se to taky líbí, viď? Je to poznat, jsi úplně jiná,“ šeptal mi a během pár vteřin bylo hotovo. Pak to přišlo. Jak vstal, najednou tu pohromu viděl. Všechno bylo od krve, a zejména on. „Co to sakra je? Já jsem tě zranil?“ lekl se a koukal na tu spoušť. Strašně jsem se smála a použila jsem jeho výraz: „Nezranil, jen mám krámy.“

Měli jste vidět jeho reakci, málem vylítl z kůže. Ve sprše se drbal mýdlem jak zběsilý. Nakonec ale uznal, že to byl skvělý sex, i když jsme zašpinili postel. To holt k tomu patří. Teď už takové řeči nemá, a dokonce přemýšlí, že bychom si to někdy zopakovali.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články