Natálie (21): Přítel mi v opilosti řekl, co si o mně doopravdy myslí. Tato slova by neodpustila žádná žena

Natálie (21): Přítel mi v opilosti řekl, co si o mně doopravdy myslí. Tato slova by neodpustila žádná žena
Zdroj: Unsplash

Natálie popíjela se svým přítelem a ten jí pod vlivem alkoholu pověděl, co si o ní doopravdy myslí. Hořká slova, která si vyslechla, nedokáže pustit z hlavy. I přes jeho omluvu přemýšlí o rozchodu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 03. 2021 09:44

S Robertem mě před rokem a půl seznámila kamarádka. Říkala, že se k sobě perfektně hodíme, a když jsem ho viděla, spadla mi brada.

Sebevědomí jsem měla na bodu mrazu

Nádherný, vysoký kluk. V životě bych na rande s takovým týpkem nešla, protože bych si myslela, že nemám šanci. Měřím 156 cm a nejsem vyloženě modelkovský typ. „No a co? Jsi krev a mlíko, to mají chlapi rádi,“ dodávala mi kuráž kamarádka, když jsem jí říkala, z čeho mám obavy.

Robert se ale choval úplně normálně, smáli jsme se, probírali jsme všechno možné, a když mě na konci schůzky začal líbat, tála jsem blahem. „Tak asi nejsem tak ošklivá, jak jsem si myslela,“ říkala jsem si a cítila se jako hvězda.

Kamarádky málem pukly závistí

U líbání naše rande neskončilo, Robert se po mně sápal jako zvíře a já jsem si to užívala na maximum. Toho večera jsme spolu začali chodit, a když jsem ukazovala kamarádkám fotky, málem pukly závistí. Bylo na nich vidět, že by nejraději poznamenaly, jak může takový kluk chodit zrovna se mnou, ale ani jedna to neřekla nahlas.

Po roce a půl jsme už byli sehraný pár. Znala jsem jeho rodiče, on zase ty moje, vážně nám spolu bylo dobře. Jenže jednou večer jsme popíjeli, Robert si dopřál více alkoholu než obvykle a rozvázal se mu jazyk takový způsobem, že se mi z toho chtělo brečet.

Prý jsem se mu vůbec nelíbila

Hráli jsme zrovna karty, když jsem se na něj podívala a řekla jsem mu, že jsme stejně nejhezčí pár. V tu chvíli si nahlas odfrknul: „To těžko.“ A dopil panáka. Samozřejmě jsem chtěla vědět, co tím myslel, a on mi normálně beze studu řekl, že když mě poprvé viděl na naší schůzce, tak chtěl utéct. „Absolutně ses mi nelíbila. Ale vůbec. Dokonce jsem tvý kámošce vyčetl, jakou ošklivku mi přihrála,“ šokoval mě.

Chtěla jsem hned odejít, ale zároveň jsem musela vědět, proč se se mnou tedy vyspal. Proč spolu rok a půl chodíme. „Chtěl jsem sex. A nebylo to tak hrozný, i když se mi líbí hubený holky. A za tu dobu tě už mám rád. Tak to neřeš. Jsme spolu, ne?“ vysvětlil mi a nechápal, proč mě to tak rozrušilo.

I když se mi druhý den pokoušel namluvit, že to řekl z opilosti a nejvíce záleží na tom, že se máme rádi, nemohu na to přestat myslet. Naprosto mě to zničilo. Přemýšlím, jestli s ním zůstat, nebo ne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články