Gábina (49): Poslechla jsem kartářku, jenže ona se šeredně zmýlila. Zničilo mě to

opuštěná žena
Zdroj: Pixabay.com

Gábina si myslela, že potkala novou lásku, jenže během pár měsíců se vše změnilo. Šla proto ke kartářce, aby jí poradila. Ta jí řekla, že má ve vztahu vytrvat, a ona poslechla.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 11. 2020 17:00

Mám dvě dospělé dcery, Evu (27) a Marušku (25), a jsem deset let vdova. Manžel Pavel byl pro mě vším. Nikoho jiného jsem nepoznala a jeho odchod mě zničil.

Dala jsem jim vše

Dcery to také nesly těžce, a kdybych je neměla, nevím, jestli bych tu ještě byla. Takové uvažování jsem si ale tehdy zakázala a dělala všechno proto, aby byly šťastné. Obě mi poslední dva roky říkaly, abych si někoho našla a nebyla sama. Cítila jsem se při té představě hrozně, měla jsem stále pocit, že bych Pavla podváděla, ale na začátku roku jsem poznala Standu.

Přišel někdo nový

Byl samý vtip a pořád mi nadbíhal, jenže já nedokázala přestat myslet na Pavla. Čím víc mi ale psal a volal, tím víc jsem se přestala otáčet za minulostí a šla jsem do toho po hlavě. První tři měsíce byly báječné.

Pak se ke mně Standa nastěhoval a šlo to z kopce. Už s ním taková legrace nebyla, začal mě sekýrovat, vzápětí se omlouval a chtěl se usmiřovat, a když jsem zjistila, že mi z peněženky mizí peníze, uhodila jsem na něj. On přišel vždycky s nějakou výmluvou, jednou se dokonce rozplakal a já začala být bezradná. Zašla jsem proto ke kartářce, aby mi poradila, co mám dělat.

Chtěla jsem radu

Říkala jsem si, že nejlepší bude to ukončit, ona mě ale zastavila. „Nevidím tu rozchod. Vy dva máte být spolu,“ pověděla mi. Když jsem jí řekla, jak se ke mně chová, odpověděla: „Setkali jste se proto, abyste si pomohli. Vy jste učitel, on žák. Vydržte, já vás dva vidím spolu.“ Odcházela jsem velmi zmatená.

Po příchodu domů mi spadla brada. Standa uvařil večeři a omluvil se za své chování. Začala jsem si myslet, že měla kartářka pravdu, ale postupně se to zhoršilo úplně. Standa chtěl nemalé peníze na rozjezd podnikání, tak jsem mu pomohla. Vracel se pozdě domů, nekomunikoval. I toto jsem se snažila překonat. Když jsem se jednoho dne vrátila z práce, všechny drahocenné věci byly pryč, a to včetně mého a Pavlova snubního prstenu. Volala jsem okamžitě Standovi a ten mě varoval, že jestli ho udám, zničí mé dcery.

Tehdy jsem se sesypala a brala jsem to jako trest, že jsem si našla někoho nového. Dcerám jsem to řekla a ty mě hnaly na policii. Standa skončil ve vězení, ukázalo se, že kradl i dříve. Já jsem sama a už na tom nehodlám nic měnit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články