Bára (30): Poslala jsem švagra do háje a od té doby se ho nemohu zbavit. Začíná jít do tuhého

Bára (30): Poslala jsem švagra do háje a od té doby se ho nemohu zbavit. Začíná jít do tuhého

Bára žila pod jednou střechou s manželem a jeho tatínkem. Před třemi měsíci se k nim nastěhoval její švagr, se kterým nedokázala vyjít. Když už pohár její trpělivosti přetekl, řekla mu, aby jí dal pokoj. On však učinil pravý opak.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 03. 2021 11:30

S Lubošovým tatínkem jsem měla od začátku dobrý vztah. Manželka mu umřela a on vychovával sám Luboše (32) a jeho staršího bratra Martina (35). Ten mi byl trnem v oku už od prvního okamžiku.

Pořád se do mě slovně strefoval

Nedokázala jsem s ním najít společnou řeč, i když jsem se snažila. Víc jsem si rozuměla s tchánem, který chtěl, abychom s Lubošem bydleli s ním. Žilo se nám tam dobře, ale náladu mi kazily Martinovy návštěvy. Nelíbilo se mi, že vždycky vytáhl manžela na panáka a jízlivě se mě ptal, jestli může. „Dovolíš mu to?“ šklebil se na mě. Vytáčelo mě to.

Pořád se do mě slovně strefoval a já jsem ho začínala mít plné zuby. Stěžovala jsem si Lubošovi, ale ten se ho zastával, a tak se z našich slovních přestřelek stala běžná komunikace. Když k nám po Novém roce přišel a požádal Luboše, aby s ním zajel domů pro věci, zase na mou adresu prohodil nějakou ironickou poznámku a já jsem mu odpověděla v podobném duchu. Pěnila jsem vzteky, když jsem zjistila, že ty věci stěhuje k nám a bude tam bydlet.

Najednou jsem se ho nemohla zbavit

Po naší další šarvátce jsem na něj zakřičela, ať už mi dá pokoj, a on se na mě dlouze podíval. Od té doby jsem se ho nemohla zbavit. Najednou mě začal hezky zdravit, na což jsem neodpovídala.

Nemohla jsem si pomoct, měla jsem to tak vůči němu už nastavené. Věděla jsem, že si jen hraje. Když nebyl Luboš doma, tak za mnou chodil, aby si popovídal. Čím víc jsem se ho snažila odpálkovat, tím milejší byl.

To erotické napětí by se dalo krájet

Když jsem venku uklouzla, hned mi přispěchal na pomoc. „Nech mě!“ okřikla jsem ho. „Proč jsi tak protivná?“ zaskočil mě a mně došlo, že už to přeháním. Trochu jsem se uklidnila a řekla jsem mu, že bude lepší, když se budeme jeden druhému vyhýbat. „To já ale nechci,“ překvapil mě.

O pár dní později jsem tancovala u vaření a on potichu vešel. Já jsem ho neslyšela, když vtom mě popadl za ruku a jal se se mnou tančit. Ale jak! Přitiskl mě k sobě a vlnil se do rytmu jak rozený tanečník. Byla jsem tak v šoku, že jsem neucukla a smála jsem se, jak je to bláznivé. Pak nečekaně přestal. Držel mě stále za boky a upřeně mi hleděl do očí. To erotické napětí by se dalo krájet, až mě to zarazilo.

Včera za mnou přišel. Čichni mi ke krku,“ řekl a naklonil se ke mně. Chtěl se pochlubit novou vůní. Měla jsem normálně chuť ho políbit. Nechápu, co se to děje. Vryl se mi pod kůži tak, že na něj nemohu přestat myslet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články