Káťa (27): Nesnášela jsem sestřina přítele. Prosila mě, abych s ním vycházela, a ono se to zvrtlo

Káťa (27): Nesnášela jsem sestřina přítele. Prosila mě, abych s ním vycházela, a ono se to zvrtlo

Když se Káťa seznámila se sestřiným přítelem, ani trochu se jí nelíbil. Vadilo jí, jak se chová, jaké má vtípky, a neustále do sebe rýpali. Sestra ji poprosila, aby spolu nějak vycházeli, a Káťa slíbila, že to zkusí. Jak to dopadlo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 01. 2021 11:30

Nenávidím se za to, co dělám, ale zároveň nemůžu přestat. Mám poměr s přítelem své sestry a jsem do něj zamilovaná jako blázen, přitom jsem ho nesnášela.

Nelíbil se mi

Když mi ho Blanka (25) představila, v duchu jsem si říkala: „Ajeje, typický frajírek.“  Když mi podal ruku a mrkl na mě, měla jsem jasno. Sledovala jsem každý jeho pohyb a poslouchala jsem, o čem se baví. Vždycky, když něco řekl, rýpla jsem si do něj.

Blanka do něj byla zamilovaná

Blanka to ale neviděla, a když mi psala, jak se mi Štěpán líbil, nevěděla jsem, jak jí naznačit, že se k ní absolutně nehodí. Ona mi ale stejně nedala šanci, začala posílat jednu zprávu za druhou, jak ho miluje, jak je úžasný. Posílala i jeho fotky. „Tady je s rodiči, tady se psem, podívej, tady byl na dovolený.“

Fotky to byly pěkné, Štěpán vypadal dobře, ale beztak se mi na něm něco nezdálo. Když jsme se viděli podruhé, bavili jsme se víc a já si uvědomila, že Blanka sedí vedle nás a mlčí, protože my dva jsme se do sebe trefovali přes hodinu. On něco řekl, já sarkasticky odpověděla, na to konto mě chtěl přebít argumentem, který jsem mu omlátila o hlavu.

Místy mě to i bavilo, rozhodně měl pohotové reakce, ale i tak byly momenty, kdy jsem si říkala: „Proboha, to ne.“  Třeba, když za námi dorazil jeho kamarád, který se choval jako naprostý hňup, a Štěpán se smál jeho ubohým fórům.

Řekla jsem jí, co si myslím

Jednou jsem se přiopila a řekla jsem Blance, že už s nimi ve třech nikam nejdu. „Řekl ti něco? Vadí ti, že je starší než já?“ zajímalo ji, tak jsem nakonec přiznala, že si myslím, že je to křivák a frajer a že jí ublíží. Jenže pak byl Silvestr a ona mě pozvala k sobě s tím, že tam bude i Štěpán. „Prosím tě, vycházejte spolu. Uvidíš, že si ho zamiluješ.“ Bylo mi jí líto, tak jsem jí slíbila, že to zkusím.

Ten den jsem se na něj opravdu snažila dívat jinak a byl to fajn večer. Dokonce mi dal o půlnoci pusu a Blanka se usmívala jak měsíček na hnoji. Neměla jsem v plánu tam spát, ale bála jsem se jít sama ven, i když bydlím nedaleko. Navíc byl zákaz vycházení. Blanka se opila a usnula. On se nabídl, že mě doprovodí.

Povídali jsme si jinak než dřív, najednou mi přišlo, že je úplně jiný. Byl tak hodný a pozorný a pak se nám to trochu zvrtlo. Začali jsme se líbat a já se ho nemohla nabažit. Doma jsme se pomilovali tak vášnivě, jak jsem to ještě nezažila. Od té doby spolu tajně spíme. Zamilovala jsem se do něj.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články