Maruška (28): Bratr chtěl, abych sledovala jeho ženu kvůli nevěře. Věřila jsem, že se mýlí, pak to přišlo

Maruška (28): Bratr chtěl, abych sledovala jeho ženu kvůli nevěře. Věřila jsem, že se mýlí, pak to přišlo

Marie má velmi blízký vztah se svým starším bratrem Ondrou. Jeho žena se začala ale chovat velmi zvláštně a on se nemohl ubránit dojmu, že ho podvádí. Volal proto jednou večer Marušce, jestli by ji nemohla sledovat. Ona to pro něj udělala, i když tomu nevěřila. Pak se to stalo…

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 08. 2020 08:00

Se svým bráchou Ondrou máme skvělý vztah. Je o čtyři roky starší, se svou ženou Šárkou mají čtyřletého syna Adámka. Bydlíme pár minut od sebe, takže se často navštěvujeme a s bráchou si povídáme úplně o všem.

Zhruba před třemi měsíci měl skleslou náladu a já se ptala, co se děje. Ondra mi začal líčit, jak se poslední dobou Šárka chová, a i když to znělo všelijak, snažila jsme se ho uklidnit, že to bude jinak. Ano, schovávala si mobil, často ho nezvedala, zůstávala v práci déle nebo měla kamarádky, které zničehonic potřebovaly s něčím pomoc. Ondra byl v tu dobu pracovně převelen do Prahy, takže se nevídali každý den, ale zase byl čtyři dny v práci, čtyři dny doma. Když se sešlo, že byli v práci oba a neměli hlídání, tak jsem se postarala já nebo Šárky mamka.

Nechceš si zahrát na detektiva?

Jednou večer mi Ondra volal, jestli jsem pila. Řekla jsem, že ne a on mě prosil, jestli bych si nechtěla zahrát na detektiva, protože on je v práci. Ve městě se konal koncert a Ondry známý mu psal, že na něm je a viděl tam i Šárku. Šárka Ondrovi přiznala, že tam je, ale že má s sebou Adama, takže tam dlouho nebudou. Neviděla jsem na tom nic špatného, ale Ondra mě tak urputně prosil, že jsem sedla do auta a jela.

Našla jsem nedaleko náměstí její zaparkované auto a čekala jsem opodál, co bude. Bylo to nekonečné, psala jsem mu, že koncert měl končit před půl hodinou, ale pořád hrají. On mě žádal, ať vydržím. Čekala jsem hodinu a půl, když jsem viděla Šárku, jak nese spícího Adama do auta a odjíždí. Když jsem za ní jela, místo toho, aby zabočila do jejich ulice, jela dál k jednomu sídlišti. Tam předala Adámka nějaké kamarádce a odjela. Volala jsem Ondrovi, co jsem viděla a pořád jsem se ji snažila nějak omluvit. „Možná se na poslední chvíli dozvěděla, že musí brzo do práce, však to se už párkrát stalo.“ Ale on mi nařídil, abych jela za ní.

Nechtěla jsem tomu věřit

Šárka jela domů. „Tak vidíš, je doma,“ říkala jsem nadšeně. Jenže ve vteřině, kdy zaparkovala, před vchod přijelo taxi. Z něho vylezl nějaký chlápek a šel s ní dovnitř. Z toho mě polil pot, a tak jsem vylezla z auta a šla se podívat k oknům. V ložnici se svítilo a bylo dokonale vidět, s kým tam Šárka je. Řekla jsem Ondrovi, aby jí zavolal a zeptal se, co dělá.

Šárka mu lhala, tvrdila, že Adama odvezla k babičce a teď už jde spát, protože brzy vstává. Váhala jsem, jestli mám na ni zazvonit a vyrušit je, ale to už mi nepříslušelo. Ondrovi se tak potvrdily několikaměsíční pochyby a druhý den přijel z Prahy a vyřídil si to s ní. Teď bydlí u mě, než se dohodnou, jak vyřeší byt a další majetek. První dny z toho byl špatný, ale přišlo mi, že se mu ulevilo, protože si připadal celou dobu jako blázen. Já to ale pořád nedokážu pochopit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články