Milování na jednu noc: Která znamení zvěrokruhu si ho spolu nejlépe užijí?

Milování na jednu noc: Která znamení zvěrokruhu si ho spolu nejlépe užijí?
Zdroj: Freepik

Když se tato znamení zvěrokruhu potkají, bude to mezi nimi parádně jiskřit a nejspíš spolu stráví fantastickou noc. Nicméně zůstane jen u jedné. Nic vážnějšího totiž od následujících kombinací rozhodně nečekejte.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 12. 05. 2021 16:00

Pojďme se podívat, koho hvězdy v tomto ohledu svedly dohromady.

Beran (21. 3. - 20. 4.) a Štír (24. 10. - 22. 11.)

Beran a Štír toho sice moc společného nemají, ​ ale to neznamená, že by nemohli prožít vášnivou noc. Když se tato dvě znamení setkají, Pluto a Mars vytvářejí v ložnici velké sexuální napětí a ohnivou chemii. Perfektní recept na jednu noc, co myslíte?

Panna (23. 8. - 22. 9.) a Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tato znamení se mohou zpočátku jevit jako velmi nekompatibilní. Zdání ale klame, protože Panna a Beran se v posteli velmi dobře doplňují. Setkává se zde kombinace vášně a něžnosti, takže se dá očekávat opravdu divoká noc. Beran však může časem chtít více, a to se pak Panna nejspíš stáhne a nechá to jen u jedné noci.

Váhy (23. 9. - 23. 10.) a Ryby (24. 10. - 22. 11.)

Váhy i Ryby jsou považovány za velmi citlivé bytosti. Díky empatii se snadno přizpůsobují potřebám toho druhého. Protože je chemie mezi těmito zrozenci téměř dokonalá, může se pro Váhy i pro zasněné Ryby rychle stát romantickou. Aby citově neublížily tomu druhému, raději se po společné noci vydají každý svou cestou.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.) a Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tato dvě znamení nemohou být odlišnější, ale jak se říká, protiklady se přitahují. Kozoroh a Blíženci proto budou skvělým párem na jednu noc. Vzhledem k jejich odlišné povaze je mezi nimi velmi vysoké sexuální napětí, ale ani jedno z těchto znamení nemá smysl pro delší vztah.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.) a Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vodnář a Střelec jsou pro románek na jednu noc přímo stvořeni. Obě tato znamení jsou totálními realisty a nechtějí mít v životě zbytečné komplikace. Stráví společně žhavou noc a následující ráno jdou každý svou cestou. Není nad to si naplno užívat svobody, aniž byste se museli starat o rozvíjející se city.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články