3 znamení zvěrokruhu, kterým nestačí jedno číslo, protože milování zkrátka zbožňují

3 znamení zvěrokruhu, kterým nestačí jedno číslo, protože milování zkrátka zbožňují
Zdroj: Freepik

Máte doma gaučáka, kterému stačí jedno rychlé číslo a je vyřízený? Nebo si užíváte milování opakovaně s pořádnou dávkou vášně? Pokud pro vás platí druhá varianta, možná je vaším postelovým partnerem některé z následujících tří znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 05. 2021 07:00

Tito zrozenci se totiž nedokáží smířit s průměrem, ale chtějí si sex pořádně užít. Nejsou jim cizí nejrůznější pomůcky ani netradiční praktiky. A rozhodně se nespokojí s jedním milováním za večer.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V sexu mají málokdy dost! Pokud jim ukážete opravdovou vášeň, rádi si s vámi užijí tolik čísel, kolik jim fyzické síly dovolí. Milují hračky a všechny netradiční praktiky a polohy, které jen fantazie nabízí.

Bývají často nenasytní nehledě na to, kolik sexu mají. Ne však tolik nenasytní, aby podváděli. Striktně se drží partnera, kterého mají. S tím jsou ochotni rozvíjet svůj sexuální um na nejvyšší level.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Přirozené vůdcovství, které si v sobě nesou, je staví do hlavní role i v postelových hrátkách. Milují netradiční polohy. Jejich fantazie je bujná a zbožňují žhavý sex!

Rozhodně neskončí u prvního čísla, pravděpodobně s nimi nebudete spát celou noc. Možná si raději vezměte druhý den volno. Nejspíš budete mít co dospávat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi mají velký smysl pro romantiku a rodinu, jakmile ale dojde na sex, jsou nezastavitelní! Milují ho, jsou hlasití a užívají si všechny netradiční způsoby, kterými si ho mohou zpestřit.

Jsou velmi intuitivní, proto dokáží velmi dobře rozeznat, co se jejich partnerovi v posteli líbí. Noc s nimi si rozhodně užijete! A nezůstane jen u jedné.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články