3 znamení zvěrokruhu, která touží po romantické lásce jako z pohádky

3 znamení zvěrokruhu, která touží po romantické lásce jako z pohádky
Zdroj: Pixabay

Fascinují vás příběhy, kde dobro vítězí nad zlem, láska je křišťálově čistá a hlavní hrdinové spolu šťastně žijí až do smrti? Pak možná patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 05. 2021 07:00

Spousta žen sní o životě jako z pohádky. A možná i o princi, který je bude dobývat a vystrojí jim romantickou svatbu. Největší touhu zažít něco takového mají podle horoskopu následující lidé.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jejich představy o romantické žádosti o ruku a luxusní svatbě často narušuje realita. Nikdy však nepřestávají věřit v pravou lásku, která trvá celý život. Účelně ji hledají, proto nenaletí nikomu, kdo by se je chystal oklamat. Pokud k vám necítí hluboký cit, nepodlehnou vám. Pokud však podlehnete vy jim, těžko je budete opouštět!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Romantici tělem i duší. Sní o tom, že si je někdo vybojuje, poklekne před nimi s obrovskou květinou a vyzná jim nehynoucí lásku. Samozřejmě, že i s prstenem. Ten nemusí být nutně diamantový. Nejde jim o luxus, přednost dávají citům. Pokud je jednou zklamete, těžko budete jejich náklonnost získávat zpět.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ženy Střelkyně dbají na dobré způsoby, staré postupy a galantní zacházení. Jejich srdce si získá gentleman, který umí vyjádřit své city a je upřímný. Hledají toho, který jim vždy podrží dveře, sundá kabát a zavře za nimi dveře u auta. Pokud si jejich srdce získáte, milují po celý život. Svatbu si představují pohádkovou, šaty mají vybrané už dávno.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články