Erotický horoskop na víkend: Tato 3 znamení zvěrokruhu čekají žárlivé scény kvůli nevěře

Nevěra ještě neznamená konec. Vztah může dokonce posílit.
Zdroj: Pixabay

Druhý květnový víkend je před námi a s ním nová porce vášní! Zkuste hádat, která tři znamení zvěrokruhu se budou potýkat se žárlivostí svého partnera kvůli nevěře.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 05. 2021 07:00

Zakázaná láska je něco, co nás často nabíjí. Tento víkend ale půjde o hodně. Následující tři znamení zvěrokruhu se totiž ocitnou v nebezpečí, že jejich bokovka bude prozrazená a partner jim za to patřičně vyčiní. Tudíž, zrozenci následujících znamení, buďte ve střehu a dobře si hlídejte telefon!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

O víkendu vás čeká hojné vyměňování erotických zpráv s někým, kdo rozhodně není váš protějšek. Myšlenky vám budou odbíhat právě k tomu, co všechno byste s ním v posteli chtěli zažít.

Čím více podvádíte vy, tím více máte pocit, že vás podvádí i váš partner. V noci budete čekat, až váš protějšek usne, abyste si mohli svá přesvědčení zkontrolovat v jeho telefonu. Pokud se vám nic nepotvrdí, i tak v neděli neudržíte emoce na uzdě a propuknete v naprostou hysterii! My bychom s vámi o víkendu být nechtěli...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Žhavá noc s kolegyní neskončí pouze u jedné. Neudrželi jste své touhy na uzdě a takhle to dopadlo. Váš protějšek vám tento víkend přijde na to, s kým si už dlouhé dny dopisujete. A kdyby jen to!

Nápomocny mu v tom budou sociální sítě, proto dokud máte čas, zabezpečte je! Problém by mohl nastat ve chvíli, kdy si přiznáte, že nový objekt vašeho zájmu ve vás vzbuzuje daleko více emocí, než jste předpokládali. Možná tak nepůjde jen o nevěru, ale o navázání nového vztahu, který by mohl mít v budoucnu naději.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dámy, vážně plánujete odložit děti k babičce a jet si užít divokou noc s někým, kdo není jejich tatínek? Nesoudíme, hvězdy říkají... Každopádně váš víkend bude opravdu stát za to. Plujete si na růžovém obláčku, usmíváte se každé ráno a nezajímá vás nic okolo.

Čím větší máte pocit viny ze spáchané nevěry, tím více se snažíte zavděčit svému partnerovi. Ten si vaši pozornost užívá - ještě aby ne, když nezná její pozadí. Dejte si pozor na telefon! Pokud se do něj o víkendu podívá, máte po dobrodružství.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články