3 znamení zvěrokruhu, která jsou nepřejícná a závidí ostatním každý úspěch

3 znamení zvěrokruhu, která jsou nepřejícná a závidí ostatním každý úspěch
Zdroj: Freepik

Čekáte obdiv za to, co jste dokázali, a nedostává se vám ho? Možná máte co dočinění se znamením zvěrokruhu, pro které je typická závist a nepřejícnost.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 07. 2021 07:00

Váš úspěch může být hořce vykoupen závistí ostatních. Víte, u kterých znamení zvěrokruhu s ní musíte počítat a kdo vám rozhodně fandit nebude?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rádi se tváří, že přejí všem jen to dobré, ale opak je pravdou. Závidí všem a všechno. Nikdy to však nepřiznají, protože pokud mají něčeho nedostatek, skvěle to maskují.

A ten mají poměrně často, protože energie nenávisti je silnější než cokoliv jiného. Ne nadarmo se říká: "Přej a bude ti přáno!" Nesvěřujte se jim se svými úspěchy, neocení je. Oni sami si však budou vaši pozornost žádat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Rádi budou poslouchat vyprávění o vašich úspěších, aby se inspirovali, jak jich mohou dosáhnout sami. Nikdy je však dostatečně neocení. Pokud se má někdo znatelně lépe než oni, přecházejí do protiútoku. Což znamená, že budou to, co se vám podařilo, shazovat a zesměšňovat.

Panny jsou obecně hodně uzavřené do sebe a často je trápí pocit, že jim v životě něco utíká. To se pak promítá do jejich běžného jednání. Pro ty, co je skutečně neznají, může být jejich přirozená odměřenost velkou překážkou.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Milí Kozorozi, vás by mohl mít každý rád - kdyby nebyli tak falešní. Usmívají se na vás i ve chvíli, kdy si o vás myslí, že jste naprostý idiot. Mívají dost vyhraněné názory na to, jak žít.

Pokud s nimi nesouhlasíte, nejsou otevřeni diskuzi. Nezávidí často vztahy, lásku nebo vzdělání. Závidí hlavně peníze. Ty jsou pro ně měřítkem úspěchu a podle nich hodnotí lidi. Pokud se ale s nimi rozdělíte, to je jiná. To vám budou ochotně a rádi fandit!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články