3 znamení zvěrokruhu, která milují historii a vás do ní vtáhnou také

3 znamení zvěrokruhu, která milují historii a vás do ní vtáhnou také
Zdroj: Unsplash

Lákají je letní výlety za kulturou? Milují galerie, muzea, hrady i zámky? S nadšením čtou každou knihu, která jim přiblíží historii? Tak to určitě patří mezi tato znamení zvěrokruhu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 07. 2021 07:00

Co takhle netradiční rande spojené s poznáním historie? U každého znamení zvěrokruhu s tím neuspějete. My však víme, která vám za takové překvapení padnou k nohám!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zajímají se o všechno, co je může někam posunout. Není tak překvapením, že naprosto zbožňují vše, co se týká historie. Pokud chcete zaujmout Vodnáře, vezměte ho na výlet na zámek či hrad. Nejenom, že vám povypráví, kdo na tom místě žil od položení základního kamene, ale jeho srdce máte téměř jisté. Ještě se připravte, že kdykoliv se dozví nový poznatek, budete o tom muset poslouchat. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jakmile je zaujme konkrétní téma, jsou schopni si o tom zjistit vše do posledního detailu. Věnují mu pak všechen svůj volný čas a vzdělávají se. Automaticky předpokládají, že je budou ostatní v jejich zálibách následovat. Blížence příliš neohromíte, pokud pro ně přichystáte překvapení a vezmete je na historické rande. Když ale budete pečlivě naslouchat tomu, co je skutečně zajímá, padnou vám k nohám.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jsou vášnivými čtenáři. Nejraději mají, pokud mohou zjištěné skutečnosti propojit s tím, co už předtím věděli. Rádi se o tom baví s ostatními. Ale pozor. Jen s těmi, kteří jsou na stejné úrovni jako oni a dokážou jim k tomu říct erudovaný názor. Pokud už teď víte, že historie není váš koníček, nepouštějte se s Pannou do diskuze. Udělá si na vás okamžitě takový názor, že ho budete horko těžko napravovat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články