3 znamení zvěrokruhu, která neumějí být trpělivá a všechno chtějí teď hned

3 znamení zvěrokruhu, která neumějí být trpělivá a všechno chtějí teď hned
Zdroj: Pixabay

Razíte heslo, že Řím také nevybudovali za den, nebo potřebujete mít všechno hned teď? Podívejte se s námi, která znamení zvěrokruhu jednoznačně patří do druhé kategorie.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 06. 2021 07:00

Pokud vás rozčiluje dlouhé čekání a dáváte přednost rychlosti na úkor kvality, nepřekvapilo by nás, kdybyste patřili mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vše potřebují hned a čekat neumějí. Už jen proto, že mají tendenci si své plány do pár minut rozmyslet. Rychle mění názory stejně jako cíle a sny, a tak na nic nečekají.

Může se stát, že chtějí něčeho dosáhnout i na úkor výsledné kvality. To potom musí zakročit někdo s lepším úsudkem a připomenout Vodnáři, že se má zase vzpamatovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nečekají, nedávají slevy a neodpouštějí. Takoví jsou Štíři. Jsou přesvědčení, že jim svět leží u nohou a podle toho s každým jednají. Už jste někdy viděli na baru ženu v tomto znamení, která trpělivě čeká na drink déle než obvykle? Chudák číšník. Mají přirozený šarm, který často zneužívají k dosažení svých cílů. A ostatní jim jdou na ruku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

U Kozoroha záleží, na co má čekat. Ale pokud se pro to opravdu rozhodne, neotálí. Většinou musí být vnitřně přesvědčený, že mu ta věc v něčem pomůže, nebo díky ní bude vypadat lépe.

Nerad tak čeká na balíčky s oblečením, nové vybavení do bytu nebo na kosmetiku. Zkrátka na věci, které něco zlepší. Pokud však jde o změnu životní situace, na tu jsou Kozorozi extrémně líní.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články