3 znamení zvěrokruhu, která vydrží dlouhé hodiny koukat na seriály

3 znamení zvěrokruhu, která vydrží dlouhé hodiny koukat na seriály
Zdroj: Unsplash

Mezi znameními zvěrokruhu najdeme akční jedince, ale také ty, kteří se raději válejí na gauči u seriálů. A to bez ohledu na počasí či denní dobu. Patříte mezi ně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 06. 2021 08:38

Plánujete na víkend raději celodenní výlet, nebo dokážete koukat na jeden díl seriálu za druhým? Pokud se vidíte spíše ve druhé skupince, nepřekvapilo by nás, kdybyste se narodili v následujících třech znameních zvěrokruhu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Mají svůj svět a neradi tráví čas s velkým počtem lidí. Proto utíkají do virtuálního světa a hledají si své oblíbence ať už mezi filmy, nebo seriály. Často bývají spíše příznivci starých osvědčených klasik, nové je tolik neláká.

Jako partneři jsou neústupní v tom, na co se bude doma koukat. Proto pokud bydlíte s Pannou, možná si pořiďte dvě televize. Vyplatí se to. Uvidíte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Naši staří známí peciválové! Občas mají takový záchvěv, že honem rychle vyrazí na výlet, ale neděje se tak nikterak často. Naopak, pokud se ponoří do seriálu. těžko ho vypínají.

Jsou potom schopni koukat na další a další díly dlouho do noci a ráno bojují s kruhy pod očima. Na rozdíl od Panny milují novinky a přímo je vyhledávají. Co už jednou viděli, si málokdy pustí znovu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Domácí typ Kozoroh. Venku ho často neuvidíte, doma má své útočiště. Stejně jako Střelec vyhledává novinky, opakovaně se na seriály ani filmy nekouká. Má ve zvyku vše kritizovat.

Často kouká na seriály právě proto, aby sám sebe přesvědčil, že je prostě lepší než všichni ostatní. Umí se zavřít v pokoji a ukázat se akorát u ledničky pro jídlo. A takhle třeba několik dní za sebou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články