3 znamení zvěrokruhu, která si v televizi zásadně pouštějí krváky a horory

3 znamení zvěrokruhu, která si v televizi zásadně pouštějí krváky a horory
Zdroj: Freepik

Pokud máte naplánovaný romantický večer, při kterém byste si rádi poplakali u dojemného filmu, zpozorněte. Následující tři znamení zvěrokruhu si s vámi žádnou slaďárnu nepustí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 11. 2021 07:00

Pokud máte rádi romantické komedie, kterým nikdy nechybí happy end, asi vás zklameme. S těmito znameními zvěrokruhu si totiž nic takového nepustíte. Naopak vás čeká takový krvák, že se budete zbytek noci schovávat pod peřinu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny milují filmy, ve kterých se něco dozvědí. Rády proto koukají na historické dokumenty. Pokud však hledají zábavu a chtějí si odpočinout, sahají po akčních filmech, v nichž se bohatě prolévá krev. Horory jim nevadí a rády si je pustí. Určitě je nenalákáte na romantickou komedii, těmi spíše pohrdají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Stejně jako Panny nenávidí romantické komedie, a to zejména muži. Mají pár svých filmů, na které se s chutí podívají, ale to je všechno. Pokud se ve filmu střílí a nechybí tam akce, je to přesně podle jejich gusta. Rádi také koukají na seriály z policejního prostředí, případně na dokumenty o světových zločincích.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Málokdy si pouštějí něco dvakrát. Nevadí jim scény, při kterých by už jiní zavírali oči. Čím naturalističtější, tím lepší. V životě nemívají mnoho odvahy, proto si ji vynahrazují právě sledováním hororů, při kterých zažívají různé emoce. To, že se potom bojí dojít si i na záchod, je věc druhá. Stejně si pustí další a další.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články