Klára (28): Přítel mě představil rodině. Při té příležitosti mi jeho bratr řekl něco, na co musím pořád myslet

Klára (28): Přítel mě představil rodině. Při té příležitosti mi jeho bratr řekl něco, na co musím pořád myslet
Zdroj: Freepik

Klára má nového přítele a nedávno se seznámila i s jeho rodinou. Bohužel během návštěvy nastala situace, která jí byla krajně nepříjemná. Má se s tím svěřit svému příteli?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 10. 11. 2021 13:00

Před půl rokem jsem začala chodit s Alešem (30). Potkali jsme se na on-line seznamce, dali si pár schůzek a jelikož se nic nepokazilo a přišli jsme si vzájemně sympatičtí, dali jsme se dohromady.

Zažila jsem s Alešem úžasné léto

Během dalších měsíců se náš vztah ještě prohloubil. Tak povedené léto jsem nezažila už velmi dlouho. Aleš je velmi aktivní a dobrodružný muž, což mám ráda. Neminul víkend, kdy bychom spolu něco nepodnikali. Výlety a festivaly byly na týdenním pořádku. Začátkem září jsme to úžasné léto završili dovolenou v zahraničí.

Byla jsem neskutečně nadšená novým vztahem a mým úžasným přítelem. A proto když mi nabídl, jestli nechci zajet na víkend k jeho rodičům, jsem jeho nabídku radostně přijala.

U rodičů jsem narazila na jeho bratra

Aleš pochází ze Šumavy, kde mají jeho rodiče krásný velký dům na samotě. Už jsem se moc těšila, jak poznám místo, kde Aleš vyrůstal. Budeme chodit na výlety, poznávat okolí a já si budu moct představit, jak si tam jako malý hrával. Nemohla jsem se společného víkendu dočkat.

Když nadešel den D, byla jsem lehce nervózní. Seznámení s rodinou je pro mě vždy stresové. Nejsem zrovna extrovert, a hlavně jsem se bála, abych na rodinu neudělala špatný dojem. Když jsme dojeli na místo a já vystoupila z auta, kromě rodičů tam stál i nějaký muž. Aleš mi ho představil jako svého bratra Ivana (45).

Řekl mi o Alešovi dost nepěkné věci

„Proč ses mi nikdy nezmínil, že máš bratra?“ zeptala jsem se ho, když jsme se ocitli o samotě. „Upřímně, nemáme se moc v lásce, mám ho trochu za flákače a budižkničemu,“ odpověděl mi.

Názor na Ivana jsem si brzy udělala sama. Po společné večeři s rodiči, které se Ivan nezúčastnil, jsem šla do patra na záchod. Když jsem se vracela, narazila jsem na chodbě na Ivana. „Tak ty jsi teda ta nová holka, co si můj mladší bratříček přivedl domů? Dávej si na něj bacha, být tebou, moc mu nevěřím. Střídá holky jak ponožky,“ řekl mi.

Nevěřila jsem vlastním uším. Jejich sourozenecká láska je asi opravdu na bodu mrazu, když se dokážou navzájem tak pomlouvat. Nevím, jestli Ivanovi mám věřit to, co mi o Alešovi řekl. Osobně si myslím, že ho chce jen potopit, ale člověk nikdy neví. Aleš mi ovšem nikdy nezavdal příčinu mu nevěřit. Asi na Ivanovy řeči zapomenu.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články