Linda (26): Kamarádky tvrdily, že mě přítel podvádí. On mi ale vysvětlil, jak se věci ve skutečnosti mají

Linda (26): Kamarádky tvrdily, že mě přítel podvádí. On mi ale vysvětlil, jak se věci ve skutečnosti mají
Zdroj: Freepik

Mezi kamarády by se člověk měl cítit v dobře. Jsou to osoby, kterým může věřit a které by ho měly za každých okolností podržet. Linda však o svých kamarádkách začíná pochybovat. Nedávno totiž obvinily jejího přítele z nevěry.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 02. 09. 2021 13:00

Je to vcelku smutný příběh o tom, jak jsem přišla o dvě kamarádky. Zjistila jsem totiž nechutnou věc. Chtěly sabotovat můj vztah s mým novým přítelem. Byla to od nich podpásovka a stále nechápu, proč to udělaly. Že by závist?

Seznámila jsem nového přítele s kamarádkami

Před třemi měsíci jsem si našla přítele Filipa (24). Je to opravdu milý kluk. Narazili jsme na sebe náhodou, přeskočila mezi námi jiskra a začali jsme spolu chodit. Zdá se mi, že Filip je jiný než kluci, se kterými jsem randila předtím. Je pozorný, charismatický a nesmírně hodný.

Seznámila jsem ho proto i se svými dvěma kamarádkami. Šli jsme společně na večeři, bylo to takové rande v šesti, protože i ony si přivedly své partnery. Večer se moc vydařil a já byla nadšená, jak Filip do naší party zapadl. „Konečně jsem narazila na toho pravého,“ říkala jsem si. Kamarádky ale moje štěstí nesdílely.

Tvrdily mi, že mě přítel podvádí

Asi před měsícem mě holky pozvaly na večeři. Nepřišlo mi na tom nic divného, často spolu trávíme čas a pozvánka na společné posezení není nic neobvyklého. V den večeře jsem koupila víno a vyrazila ke kamarádce, která setkání hostila. Holky už tam seděly a čekaly na mě. Bylo to dost děsivé, protože se tvářily jak na pohřbu.

„Musíme ti, Lindo, něco říct,“ začala jedna z nich. „Nedávno jsem viděla Filipa, jak měl rande s jinou,“ řekla ta druhá a ukázaly mi fotky. A měly pravdu. Skutečně na nich byl Filip, jak obědvá s nějakou ženou. Pořád se objímali a hladili. Byl to hrozný pohled. Hned jsem se rozbrečela.

Vysvětlil mi, jak je to ve skutečnosti

Když jsem od nich odcházela, měla jsem v hlavě jedinou věc. Musím se s Filipem rozejít. Není jiná možnost, nejsem typ člověka, kterému by nevěra byla fuk. Šla jsem tedy rovnou za Filipem domů mu říct, že je mezi námi konec. „Už tě nechci ani vidět! Klidně si jdi za tou druhou, se kterou mi zahýbáš!“ křičela jsem na něj.

„Jak zahýbám? Já nikoho kromě tebe nemám! Kde jsi na to přišla?“ odvětil značně konsternovaně. Když jsem mu řekla, že ho viděly kamarádky, jak byl na rande, začal se smát. Prý je to jen jeho dobrá kámoška, nic mezi nimi není. „Klidně vás seznámím,“ dodal. A já mu věřím, kamarádky mi jen závidí můj vztah, protože vědí, že Filip je terno.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články