Klára (25): S přítelem jsme přišli na vtipnou věc. Oba dva jsme kdysi chodili se stejnou osobou

Klára (25): S přítelem jsme přišli na vtipnou věc. Oba dva jsme kdysi chodili se stejnou osobou
Zdroj: Freepik

Cesty lásky jsou někdy nevyzpytatelné. Obzvlášť, když se současným přítelem zjistíte, že jste v minulosti chodili se stejným člověkem. Klára s tím má určitou zkušenost, naštěstí s partnerem vzali situaci s humorem.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 18. 08. 2021 13:00

Málokdo může říct, že on a jeho partner kdysi chodili s touž osobou. Je to jako nepovedený vtip. Já ale můžu říct, že se mi to stalo. V mé i Gabrielově (29) minulosti se vyskytuje člověk, s nímž jsme si oba před lety vyměňovali intimnosti.

Začala jsem se zajímat o jeho milostnou minulost

S Gabrielem nechodím nijak dlouho. Začali jsme si spolu ani ne před čtvrt rokem, takže by se dalo říct, že jsme neustále ve fázi poznávání. Nejenže jsme se seznamovali se společnými kamarády, ale přišla řeč i na minulé lásky.

Přijde mi naprosto normální se v čerstvém vztahu zajímat o minulost svého protějšku, jeho bývalé partnery i další milostné zkušenosti. My jsme nebyli jiní. Nicméně na to, na co jsme přišli, jsme oba rozhodně připravení nebyli.

Svěřil se mi, s kým kdysi chodil

A tak jednoho večera, když jsme spolu leželi v posteli, přišla řeč na naši minulost. Bavili jsme se snad o všem. Kdo byl naše první láska, s kým jsme měli jako první sex a kdo byl náš platonický objev. Samozřejmě, že jsem se Gabriela zeptala i na bývalé přítelkyně. „Před tebou jsem měl vážný vztah jen s jednou ženou. Jmenovala se Lucie Smutná, studovala Právnickou fakultu na Univerzitě Karlově. Byli jsme spolu vážně dlouho, skoro osm let, ale nakonec to prostě nevyšlo,“ svěřil se mi.

Vtom jsem docela zbystřila, znala jsem jednu Lucii Smutnou a taky studovala stejnou fakultu. „Že by to byla ona?“ honilo se mi hlavou. Začala jsem se vyptávat dál. Kam chodila do školy, kolik měla sourozenců, dokud se mi moje podezření nepotvrdilo. I já jsem kdysi chodila s Lucií.

Měli jsme stejnou milenku

Začala jsem se nahlas smát a Gabrielovi vyprávět svou minulost. „Mám za sebou menší experimentální období. Když jsem chodila na střední, bylo v módě chodit s holkou. Ani já nemohla zaostávat. Moc se mi v té době líbila spolužačka z vedlejší třídy Lucka Smutná, a tak jsme se rozhodly to dát dohromady. Bylo nám v té době sedmnáct, chtěly jsme být in a tohle nám mělo zajistit popularitu,“ vyprávěla jsem Gabrielovi. „Náš vztah neměl dlouhého trvání, maximálně půl roku. Bylo jasné, že to nevydrží,“ dopověděla jsem mu svůj příběh.

Tím nám oběma došlo, že jsme chodili se stejným člověkem. Kolik párů tohle může říct? Myslím, že jsme vcelku rarita. Gabrielovi se můj lesbický příběh moc líbil a oba jsme se té náhodě hodně nasmáli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články