Iveta (36): Manžel si na internetu vyhledal svoji ex. Odpověď na otázku, proč tak učinil, mě zrovna neuklidnila

Iveta (36): Manžel si na internetu vyhledal svoji ex. Odpověď na otázku, proč tak učinil, mě zrovna neuklidnila
Zdroj: Freepik

Iveta nedávno zjistila, že pro svého manžela možná není dost dobrá. Přistihla ho totiž, jak si na Facebooku vyhledal svoji bývalou přítelkyni. Když se ho zeptala, proč tak učinil, zrovna uklidňující odpověď nedostala.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 09. 08. 2021 15:00

S Richardem (37) jsme manželé deset let. Během našeho soužití se nám narodily tři krásné děti - dvouletá Hanička, šestiletý Ondra a Kateřina, která tento rok oslavila deváté narozeniny.

Devět let jsme si žili jako v pohádce

Z toho je patrné, že jsme si oba přáli velkou rodinu. Řekli jsme si to snad už na jedné z prvních schůzek. Sama jsem z rozvedené rodiny a nikdy jsem žádné sourozence neměla, proto jsem chtěla, aby moje děti zažily něco jiného.

S Richardem se mi to splnilo. Prvních devět let bylo opravdu pohádkových. Děti se nám rodily jedno po druhém, měli jsme kde bydlet a oba jsme měli práci, díky které jsme se nemuseli starat o peníze. Můžete si říkat, že jsem žena, která má všechno - manžela, děti i finance, tak na co si můžu stěžovat?

Manžel vyhledal na Facebooku svoji bývalou

Avšak nedávno jsem zjistila, že moje manželství není tak šťastné, jak jsem si myslela. Manžel si totiž na Facebooku vyhledal svoji bývalou přítelkyni Moniku. Nemyslela jsem si, že je za tím něco víc, ale stejně jsem se ho na to chtěla zeptat.

Richard mi o Monice a jejich vztahu řekl hned na začátku. Věděla jsem, že spolu chodili skoro deset let, tedy stejně dlouho jako my, a znali se od střední školy. Jejich vztah ukončila Monika někdy během studií na vysoké. Richard hned po rozchodu poznal mě.

Jeho vysvětlení mi nasadilo dalšího brouka do hlavy

Manžela jsem se proto zeptala, proč si svoji bývalku hledal. Jeho odpověď mě dostala. „Chci k tobě být upřímný, Iveto. Nejsem teď úplně šťastný. Musel jsem si ji vyhledat, abych si nějak utřídil myšlenky. Není to nic proti tobě, není to naše manželství, co nefunguje, je to něco jiného,“ řekl mi.

Já byla z jeho odpovědi dost nesvá. Nikdy jsem ani jednou nepocítila, že je něco špatně. Co se jen může Richardovi dít? Nejsem mu dost dobrá, a proto fantazíruje o své bývalé? Myslí si, že je Monika lepší než já? Začínám se trochu bát, kam se bude náš vztah dál vyvíjet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články