Hana (29): Požádala jsem přítele, aby se zbavil věcí od expřítelkyně. Šokovalo mě, co vyhodil

Hana (29): Požádala jsem přítele, aby se zbavil věcí od expřítelkyně. Šokovalo mě, co vyhodil

Hanka se dozvěděla, že řetízek, který nosí její přítel, je od jeho bývalé přítelkyně. To se jí nelíbilo, tak ho poprosila, aby ho dal pryč a spolu s ním i další věci, které od ní má. Výsledek ji ale nemile překvapil.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 04. 2021 07:30

Když mě Libor poprvé pozval do svého bytu, byla jsem nadšená, jak to tam vypadalo. Cítila jsem se tam příjemně, měl ho hezky útulný, pěkné dekorace.

Nastěhovala jsem se do jeho bytu

Asi po půl roce jsme začali řešit otázku společného bydlení. Libor měl větší byt, blíž k mé práci, takže mě „ubil“ argumenty a já se nastěhovala k němu. Byla jsem šťastná. Měla jsem hodného chlapa, který nebyl bordelář, choval se ke mně hezky a v posteli nemyslel jen na sebe.

Minule jsme spolu po milování leželi a já si na něj položila hlavu. Hladila jsem ho a říkala mu, jak ho miluji. Pak jsem přejížděla prstem po jeho řetízku. „Líbí se mi život s tebou. Líbíš se mi ty. Líbí se mi i tenhle řetízek. Odkud ho vlastně máš?“ zeptala jsem se.

Řekla jsem mu, ať všechno od své ex vyhodí

Libor odpověděl, že neví, což mi přišlo divný. „Jak nevíš?“ ptala jsem se dál, byla jsem trochu neodbytná. „Tak jsem ho asi dostal, já nevím,“ vykrucoval se. O pár minut později jsem se dozvěděla, že mu ho dala jeho bývalá přítelkyně k výročí.

„K výročí?! Ty nosíš řetízek, který jsi dostal k výročí vašeho vztahu? To nemyslíš vážně!“ rozčilovala jsem se. Vůbec se mi to nelíbilo. Ošklivě jsme se pohádali, ale já si trvala na svém. „Já ti koupím nový, nebudeš nosit něco, co ti připomíná bývalou. Co od ní ještě máš? Chtěla bych, abys to vyhodil,“ oznámila jsem mu.

Nestačila jsem se divit

„Tak uhni!“ vztekal se a polštářek, o který jsem se opírala, hodil na zem. „Tenhle polštářek, na kterém spím, je taky od ní?!“ namíchlo mě to. Naše hádka gradovala. Libor tvrdil, že je přece jedno, od koho ty věci má, ale mně se to už z principu nelíbilo.

Nakonec na mně vyštěkl, že když chci, tak se zbaví všeho. „Výborně! Budeš hodnej!“ opáčila jsem ironicky, a tak se dal do díla a já se nestačila divit. Všechny polštářky, povlečení, kytky, konvice, nádobí, koberečky a obrazy. Uprostřed obýváku se vršila kupa pomalu všeho, co měl v bytě. „A ještě tohle!“ chytl postel za roh a začal ji tahat. „Postel kupovala taky ona? Proboha, je něco vůbec tvoje?!“ vyšilovala jsem.

„Málem bych zapomněl!“ vztyčil prst a vzápětí si sundal trenky. Pak je hodil na tu hromadu. Mohlo mi dojít, že přesně ty věci, které se mi v bytě líbily, nekupoval chlap. Kytky mi bylo líto vyhodit, ale zbytek jsme dali zatím do sklepa. Postel už máme objednanou novou. Doufám, že už to je všechno. I když u toho brblal, uznal, že si pořídíme svoje věci. Tak snad.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články