Aleš (38): Myslel jsem, že se usmiřujeme, ale partnerka jen trénovala na nového chlapa

Aleš (38): Myslel jsem, že se usmiřujeme, ale partnerka jen trénovala na nového chlapa

Aleš se nám svěřil s otřesným zážitkem. Vztah mezi ním a partnerkou uvízl na mrtvém bodě, a když už se zdálo, že spolu zase začínají fungovat, dozvěděl se, že ho Lucie využila, aby si byla jistější s novým mužem.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 04. 2021 13:00

Stalo se to před dvěma lety a hodně mě to poznamenalo. Lucii bylo tehdy devětadvacet, a i když jsem ji měl rád, do svatby jsem se nehrnul. Nebylo to tím, že by byla špatná, měl jsem jen z takových věcí strach.

Přestala se mnou spát

Ona na mě ale poslední rok našeho vztahu dost tlačila a nedalo se to už déle snášet. Každý den jsem slýchával tutéž otázku. „Kdy se konečně vezmeme? Uvědom si, že já nebudu čekat věčně!“ pištěla pokaždé, když jsem se jí snažil vysvětlit, že nepotřebuji prstýnek k tomu, abych jí dokázal své city.

Domníval jsem se, že když jí tu a tam místo zásnubního prstýnku daruji nějaký šperk nebo parfém, bude mít větší radost. Po dárečcích většinou skočila jak divá, divoce jsme se pomilovali, ale postupem času mi už ani ten sex nedopřála.

Zničehonic přišla ve svůdném prádélku

Nespali jsme spolu čtyři měsíce, komunikace byla příšerná a já jsem se přistihl, že paradoxně v duchu uvažuji o svatbě. „Kdyby jí to udělalo radost, tak jsem asi ochotný to podstoupit,“ říkal jsem si. Zblblo mě to dokonale. Pořád jsem si ale nechával čas na rozmyšlenou a raději jí nic neříkal. Nejdůležitější pro mě bylo, abychom normálně fungovali.

Jednou večer mě překvapila. Přišla za mnou v novém prádle a přitulila se. Když mě začala líbat, byla úplně jiná. Experimentovala, přejížděla mi jazykem po rtech a chovala se tajemně. Moc mě to vzrušovalo a ona mi stáhla kalhoty a přesunula se níž. Byl jsem v sedmém nebi, protože sex jsme sice neměli čtyři měsíce, ale pusou mě neuspokojovala ještě déle.

Sprostě mě zneužila

Říkal jsem si, že když ona začala s usmiřováním, tak já ho dokončím a zajdu druhý den do obchodu a koupím prstýnek. Ráno jsem ale místo polibku dostal kopačky. Neumíte si představit, jaký šok to byl. „Ty se se mnou rozcházíš? Po tom, jaký jsme měli včera večer?“ hleděl jsem na ni jako blázen.

Neměl jsem v plánu ji nechat jen tak odejít, chtěl jsem to vysvětlit. Byla z toho obří hádka, kdy na mě pod tlakem vykřikla, že už má nového přítele. „A proč jsi mi to včera udělala pusou?“ vybafl jsem na ni. Vůbec mi to nedávalo smysl.

„Protože jsem to už dlouho nedělala. Ještě jsem s ním nic neměla, můžeš být v klidu, ale chtěla jsem si to zase zkusit, abych se neztrapnila. Čau!“ odvětila a zbaběle utekla. Já už bych ji po tomhle stejně nedržel. Dlouho po tom, co odešla, jsem nemohl vymazat z hlavy představu, jak uspokojuje nového chlapa. Od té doby jsem sám, občas mi jedna kamarádka zpříjemní večery, ale jinak se vázat nechci. Už nikdy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články