Marie (33): Manžel mě donutil dívat se na film, který je prý o něm. Zničilo mě to

Marie (33): Manžel mě donutil dívat se na film, který je prý o něm. Zničilo mě to

Velice znepokojující večer zažila paní Marie, kterou manžel donutil, aby se s ním podívala na jeden film. Zdůraznil, že to je o něm, a Marie se těšila na nějakou komedii. Bohužel se jednalo o něco jiného.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 04. 2021 10:00

Doteď si nedovedu vysvětlit, jak je možné, že mi uniklo tolik věcí, které manžel dělal za mými zády. Doma byl úplně jiný, absolutně jsem netušila, že vede dvojí život.

Těšila jsem se na romantický večer

Ano, párkrát jsem si všimla, že není ve své kůži. Ale Daniel má v práci hodně stresu. Nebo takhle mi to alespoň říkal. Stres, žádné detaily a já se víc neptala. Jednou večer za mnou přišel, že by se se mnou chtěl podívat na film„Fakt? Moc ráda. To už jsme dlouho nedělali, většinou se vracíš pozdě,“ zajásala jsem.

On měl ale divnou náladu, byl zaražený, ani se neusmál. „Prosím tě, pak ti k tomu řeknu všechno, co budeš chtít vědět. Ale koukej se, je to film o mně,“ dodal vážně. Trochu jsem se smála, jaká komedie to asi bude, ale to jsem si naběhla.

Pustil mi film o gamblerovi

Film byl o vysokoškolském učiteli, což jsem vůbec nechápala, co tím Dan myslí. Jenže pak to přišlo. Učitel šel do herny a prohrál tam spoustu peněz v ruletě. Otočila jsem se na Daniela a chtěla se ho na to zeptat, ale nenechal mě ani promluvit. „Prosím tě, fakt se dívej,“ zdůraznil a dal to víc nahlas.

Dalo by se říct, že od toho momentu jsem vše vnímala jako v mlze. Až na nějaký románek se studentkou byl film o gamblerovi, který všechno bezmyšlenkovitě prohrává, na ničem mu nezáleží a vyhrožují mu nějací mafiáni. „Tak. Co tomu říkáš?“ zeptal se mě po skončení. „Co z toho je o tobě? Co je pravda?“ vysoukala jsem ze sebe zmateně.

Po tomhle už s ním nedokážu žít

„Řeknu ti, co není pravda. Nejsem samozřejmě učitel a nemám poměr s žádnou ženou,“ postavil se a vypadalo to, jako by vedl poradu v práci. Pak se dlouze nadechl: „Ale jsem gambler. Prohrál jsem všechno. A vyhrožují mi lichváři.“ Nechtěla jsem tomu věřit. Měli jsme dvě půjčky, ale o nich vždy tvrdil, že je splácí.

Jenže ony nebyly jen dvě. Měl asi ještě patnáct dalších. A úvěr, na který jsem mu před rokem udělala druhého věřitele, jde za mnou, protože Dan mi oznámil, že šel do insolvence. Když mi přišel z banky dopis, že jim mám zaplatit přes milion korun, zhroutila jsem se.

Okamžitě jsem chtěla vybrat peníze z účtu, kde jsme šetřili na hypotéku, ale Dan mi řekl, že ho zrušil už před rokem, aby měl na hraní. Můj život se sesypal jako domeček z karet a já jsem nic netušila. A místo toho, aby mi to řekl sám do očí, tak mě nutí se dívat na hloupý film. Rozvod mi sice s dluhy nepomůže, ale žít s ním po tomhle nemůžu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články