Vašek (36): Mrzí mě, že jsem ženu podvedl, ale už to nešlo jinak. Její chování se nedalo snést

Vašek (36): Mrzí mě, že jsem ženu podvedl, ale už to nešlo jinak. Její chování se nedalo snést

Vašek byl poslední měsíce zklamaný svou ženou. Pořád na něj štěkala. Všechno, co dělal, jí vadilo a každý den se s ním hádala. Když měla narozeniny, nachystal pro ni překvapení. Pak přišla poslední kapka.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 30. 03. 2021 11:30

Nevím, co se s manželkou stalo, ale poslední měsíce se chová hrozně. Nemyslím si, že má jiného muže, protože je pořád zavřená doma. A to je možná ten problém.

Pomáhal jsem jí, jak to šlo

I když jsem se jí snažil se vším pomáhat, pokaždé jí něco vadilo. Dal jsem špatně nádobí do myčky, pověsil jsem prádlo jinak, než to dělá ona, a dochutil jsem špatně omáčku. Brával jsem naši dceru (7) na procházky, aby měla Lenka trochu času pro sebe, ale i to jí vadilo.

Chvílemi jsem si připadal jako blbec. Který chlap by chodil doma se smetákem a ještě večer nabízel manželce masáž, jen aby se trochu usmála? Na všechno ale reagovala podrážděně, a když jsem si s ní o tom chtěl promluvit, odsekávala mi, že jí nic není, ať ji nechám být.

Nadhodil jsem, že jí třeba chybí sex

„Potřebuješ jít ven a uvolnit se. Nechtěla by ses večer pomilovat? Však už to jsou tři měsíce, co jsme spolu trávili večer v ložnici,“ přišel jsem s prosbou. Lenka si začala ťukat na čelo, jestli jsem se nezbláznil. Zkusil jsem to ještě podruhé a namítl jsem, že je možná nervní z toho, že nemá sex, ale akorát se naštvala.

Kdykoliv jsem jí volal, abych jí jen pozdravil, tak byla otrávená a telefon položila, aniž by se rozloučila. K dceři se ale chovala hezky, za což jsem byl rád, ale připadalo mi to zvláštní. „Takže máš problém se mnou. Tak mi to řekni,“ žádal jsem ji, ale nic.

Poslední kapka přišla na její narozeniny

Jak se blížily její narozeniny, tak jsem jí objednal masážní přístroj na nohy, parfém a šel jsem do květinářství pro obrovskou kytici. Když jsem jí přál a naklonil jsem se, že jí dám pusu, svraštila rty, jak kdybych byl prašivý. Pak tomu nasadila korunu. „Ta kytka, to je pro tebe typický. Samý růže. Copak nevíš, že mám ráda tulipány? A kolik to stálo?“ vyštěkla po mně. Zkazila mi tím radost a už jsem toho měl tak akorát.

Pořád jsem se snažil, aby měla dobrou náladu, a ona nic neocenila. Neptala se, jak se mám, nezajímalo ji, že třeba mně sex chybí. Nevadilo jí, že svojí náladou kazí tu moji. A tak jsem se vyspal se svou známou. Už jsem potřeboval zkrátka vyčistit hlavu. Nemohu říct, že bych si to nějak užil. Pořád jsem myslel na Lenku, ale prostě jsem to udělal.

Přemýšlel jsem o tom, že se přiznám, ale když jsem přišel domů a ona se zase tvářila kysele, mávl jsem nad tím rukou. Nechci se rozvádět, jsme spolu skoro deset let, ale sám naše manželství neutáhnu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články